hur man installerar bilklädseln

hur man installerar bilklädseln

Installera bilklädslar själv kan spara hundratals eller tusentals dollar. Automotive upholestry affärer kan bli mycket dyrt för ännu en liten reparation eller installera. Att lära hur man installerar bilklädseln för dig själv kan du vara mer kreativ och designa din egen klädsel. Du kommer också veta hur bra det var installerat och kvaliteten på materialet istället för att betala höga priser för låg kvalitet material i en butik

Du behöver:. .
Wrench (eller Ratchet och hylsor)
Stabil, plan yta.
Filt.
Klädsel material.
Hog ringar.
Hog ring tång.
Avbitartång.


1.
Bort de platser som kommer att ses stoppad. Framstolar kan avlägsnas genom unbolting de fyra bultarna som håller sätet till golvet. Var noga med att lossa de elektriska ledningarna om sätet värms eller eldriven. Baksätet kan dras ut genom att dra den nedre kanten på sätet uppåt och sedan dra baksidan av sätet ut. (De flesta Baksätet är dök på plats och behöver ingen bultar. )
2.
Lägg sätet på en plan yta. Även om sätena slits och skadas, det enklaste sättet att ta bort sätet klädsel helt är att ta bort alla de svin ringar under sätet. Dessa är de små runda metall ringar som håller klädseln på stolsryggen. Använd avbitare att klippa dem.
3.
Dra sitsen täcker upp och stänga av sätet. Force kan behövas som mest fabriksinstallerade klädslar passar mycket tätt mot sätet. Materialet kan rivas i avlägsnandet.
4.
Lägg ny klädsel ute plan. Om klädsel är läder eller vinyl, om det i solen kan värma upp det och göra det lättare att tänja och dra ner på sadeln. Om det inte solljus tillgänglig, använd en hårtork för att värma upp klädseln.
5.
Vrid ny klädsel inifrån och ut. Börja vid nackskydd och långsamt börja vika ner över sätet. Försök att montera den stadigt med början i toppen, som att gå tillbaka för att lösa problem kan vara svårt.
6.
Arbeta dig ner sätet med ny klädsel tills du når botten. Dra galgar, eller områden med hålen i bänken så nära som möjligt till området på ramen för att fästa sitsen omfattar.
7.
Använd hog ringar och gris ring tång att fästa sitsen omfattar att på stolsryggen. Slip det svin ringarna i hålen i överdraget och runt ramen. Använd tång svin ringen att pressa ringarna tillsammans.
8.
Gå över sätena i bilen och släta ut alla områden med rynkor. Dra ut överflödigt material till botten av sätena.

Tips och varningar


 • Vid installation av ny klädsel, låg en gammal filt ner på ytan av din arbetsområdet så klädseln inte blir smutsig.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en bil larm i en bil
  hur man installerar en bil förstärkare
  hur man ska värdera bärbara bil dvd-spelare
  hur nyans bakljus
  hur man bygger en bil dator
  hur man installerar ett panorama taklucka
  installera en ljudanläggning i en bil
  hur du installerar en soltak i en geo metro
  hur man bygger en motor täcka
  hur för att behålla din nyans bilfönstret