hur man handlar en HID eller xenon kit: topp 10 viktigaste saker att leta efter

hur man handlar en HID eller xenon kit: topp 10 viktigaste saker att leta efter

Det finns 10 viktiga saker att noggrant kontrollera innan du beställer en HID kit eller ljus xenon för din bil eller lastbil.
HID strålkastare eller xenon ger bra prestanda och utseende så länge du gör din läxa innan shopping.
1.
(1) Förenlighet med ditt fordon

Det första du måste kontrollera är om HID kit kommer att vara kompatibla med din bil eller lastbil. Du måste kolla lampan typ som används till bilens ursprungliga strålkastare (hög-balkar, låg-balkar, hög-och halvljus eller dimljus). Vissa Xenonkit webbplatser (t. ex. : http://www. ultimatehidkits. com) kommer att kontrollera detta för dig
2
(2) Enkel installation

Du måste se till att xenon kit verkligen är plug-and-play. Många företag kommer att hävda deras HID kit är plug-and-play men i verkligheten kräver mycket ändringar av strålkastarna och ledningar. Kolla hemsidan noggrant. Vid tveksamhet, be säljaren.
3.
(3) Starka garanti

Kontrollera att HID kit är täckt av en stark garanti mot defekter. De flesta företag kommer att ha någon typ av garanti, vanligtvis 6 månader till 2 år. Den höga kvaliteten HID kit omfattas av en mycket längre garanti. Till exempel är http://www. ultimatehidkits. com täcks av en 15-års garanti. Se också till att alla delar är täckt, inklusive lökar. Dessa är de delar som oftast går fel.

Kontrollera dessutom att se hur du kan få garanti utbyte. En hel del Xenonkit återförsäljare finns i Kina, Hong Kong eller Taiwan. De kräver att du levererar din HID kit över hela världen och betala frakt åt båda hållen. Försök att hitta ett företag med kontor i USA för att spara på frakt och få ett snabbt byte. Meddelandet kommer också att bli mycket enklare
4
(4) Gratis leverans

Många företag erbjuda attraktiva låga priser, men se upp:. . De tar ofta höga fraktkostnader. Se till att du alltid erbjuder GRATIS eller låg frakt. Ta alltid hänsyn till den totala kostnaden för HID Kit.
5.
(5) bra priser

Priserna varierar vilt på internet någonstans från $ 30 till $ 1400 för en HID kit. Självklart får du ofta som du betalar för. Billiga HID kit är just det: billig HID kit. Men inte betalar för mycket för en HID kit. Ett rimligt pris skulle ligga på mellan $ 100 -. . 200 $, beroende på vilka funktioner av det kompletta xenon kit
6
(6) Snabb leverans

Massor av företag kommer att leverera sina byggsatser direkt från tillverkaren i Asien. Räkna med att få dig att komma i 6-8 veckor. Helst beställning från en återförsäljare med kontor och lager i Amerika. Frakt mycket snabbare och du kommer inte ha förseningar med tullen.
7.
(7) Kundtjänst

Har du någonsin mailade en återförsäljare och väntade någonsin för ett svar? Eller fick ett mail på bruten engelska. Kundservice är viktigt. Kontrollera alltid är professionell, pålitlig och svar snabbt på dina frågor. Om du inte får ett mail svar inom 24 timmar, håll dig borta.
8.
(8) Digital Ballast, Slim Ballast

HID ljusteknik har utvecklats snabbt under de senaste åren. Många tillverkare producerar fortfarande mycket gammal teknik med tillförlitlighet problem. Det bästa är att leta efter de mest moderna, up-to-date teknik du kan hitta. Den state-of-the-art just nu är den SLIM förkopplingsdon. Förkopplingsdonen mycket mycket mindre än den gamla clunky förkopplingsdon och erbjuder fasta tillståndets elektronik för otrolig pålitlighet och hållbarhet. Det tar också mycket mindre utrymme så de är lätta att installera. Även på små fordon. Besök http://www. ultimatehidkits. com att se bilder av digitala smal förkopplingsdon.
9.
(9) pålitligt företag

Tyvärr finns det en mycket "fly-by-night" företag på Internet. Se till att du köper från ett välkänt företag. Kolla in deras hemsida, se till att layouten är professionell, maila dem för att se om deras svar är professionella. Du kommer snabbt få en känsla för företaget. Fly-by-nätter kan erbjuda attraktiva priser, men kommer de någonsin att leverera kit? Kommer de vara där när du behöver garantiservice?
10.
(10) 35W vs 55W

Den sista faktorn du måste kontrollera är om du vill 35W eller 55W HID strålkastare. Självklart 55W ger mer ljus men HID kit kommer också att bli lite dyrare och lökarna kommer inte att räcka så länge. Kontrollera med din återförsäljare att se om kit du vill köpa är lämplig för dig.

Jag hoppas att informationen ovan kommer att hjälpa dig i din shopping för en HID kit eller ljus xenon på din bil.


Relaterade artiklar


hur man tråd en bilstereo
Hur får man en tallrik specialitet licens i Kentucky
hur man installerar skärmar, på en 2009 corolla s
Felsökning bil förstärkare
Hur fungerar en elektrisk fungerar bilfönstret?
hur man gör en mittkonsol
hur man köper diesel avgassystem
hur man hittar en jeep kall system luftintag
hur man hittar en ersättare bil högtalare
hur man bygger subwooferhöljet