hur du ökar din prestanda bilar

hur du ökar din prestanda bilar

Öka din prestanda bilar kan verkligen gör det roligt att köra. Oavsett om du funderar på att gå alla ut eller bara få lite mer makt här artikeln kommer att ge dig några av de vanligaste sätten att öka din prestanda bilar

Du behöver:
A Car
. En önskan om mer makt.
Toll för dig DIYers.


1.
Börja med att se till att din underhållsfordon är aktuell. Om du har slitna tändstift eller en igensatt bränsle eller luftfilter dessa objekt kan minska din prestanda bilar. Genom att lägga prestanda tändstift och kablar under en stämma upp kan du öka dina fordon makt.
2.
Få mer luft i motorn. En enkel högt flöde luftfilter är en bra början för att öka prestandan. Detta gör att din motor att mer effektivt dra in luft som kommer att öka makten. För detta kan du gå med en enkel minskning av luftfilter eller en komplett kall luftintag system.
3.
Få ut mer luft ut ur fordonet. Tillsammans med ett effektivare intag, lägga ett högt flöde avgassystem ger dig mycket mer makt. Du kan enkelt gå med högt flöde ljuddämpare, eller lägga till sidhuvuden, grövre avgasrör och ett högt flöde katalysator.
4.
Programmera om fordon dator. Att göra detta kommer att maximera alla att din motor har att erbjuda. Det finns många programmerare tillgängliga online som du kan ansluta direkt till datorn och det kommer att göra programmeringen åt dig. Om det inte finns en tillgänglig för ditt fordon kan du skicka datorn till en anpassad programmerare och de kan göra det direkt för dig.
5.
mest drastiska steget skulle vara att lägga till en turbo eller en super laddare. Båda dessa ger dig mest makt, men de kommer också att vara det mest effektiva. Kom ihåg att om du lägger till en av dessa, måste du se till att din motor är i bra form och kan hantera det.
6.
Nötkött upp bromsarna. Om du gör din bil går snabbare då du behöver också något att stoppa det. Lägga över borrade eller slitsade rotorer tillsammans med prestanda bromskloss kommer hjälpa till att stoppa bilen bättre.

tips och varningar


 • Going med en eller alla av dessa steg kommer att öka din prestanda och gör bilen rolig att köra.
 • Alltid har arbete som utförs av en utbildad professionell.
 • Hör med din lokala (smog) luftkvaliteten lagar innan du lägger någon produkt i ditt fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en soltak i en Chrysler Town & Country
  hur man fixar ett läckande domkraft
  hur man köper en Lojack system för en bil
  hur man soppa upp en Honda Civic
  hur man installerar en avlägsen förrätt i en suv
  hur du ställer in en ny bil förstärkare
  hur man installerar en kassett spelare i bilen
  hur man köper en Lojack system för motorcykel
  om Mercedes kit marken effekt
  hur man installerar en bil larm i en VW Jetta