hur du installerar en bakre spoiler på en Dodge Charger

hur du installerar en bakre spoiler på en Dodge Charger

Dodge Charger är en vitaliserande muskel bil som under de senaste åren har kommit i produktion igen för att fylla ett tomrum för alla som söker en familj sedan stil sportbil. Som huvudsakligen syftar till de stora årskullarna som växte upp med Dodge, Chevrolet och Ford kommer ut med inhemska muskel bilar regelbundet lämnar laddaren komfort och stad styling, med en hälsosam mängd "sparka i sätet" makt. Tillsammans med prestandaförbättringar finns för denna bil är också det estetiska förbättringar såsom spoilers och lampkupor. Om du nyligen har köpt en ny bakre spoiler för din laddare och är redo att installera det, har du kommit till rätt ställe

Du behöver:.
Ratchet som
. Drill.
Spoiler kit.
Marker.
Klisterskum.


1.
Öppna bagageluckan och lokalisera alla sladdar, lampor, mattor etc. som kan vara i vägen för skruvarna och hål borrning när du montera spoiler. Det finns normalt bara tre till fyra skruvar beroende på vilken typ av bakre spoiler som du har köpt, så detta bör inte vara svårt.
2.
Stäng stammen och placera spoilern på bagageluckan på den plats som du väljer. Försök att anpassa spoiler med den bakre delen av stammen så mycket som möjligt och sedan använda markören för att göra markeringar på bagageluckan indikerar borrhål.
3.
Borra hål i stammen i varje de markerade platserna. Lägg självhäftande skum över varje hål och sedan installera spoiler med tillverkaren som hårdvara. Öppna bagageluckan och använda spärrfunktion för att dra ner spoilern bultarna inifrån stammen. Stäng bagageluckan och bege dig till måleriet.

Tips och varningar


 • Om du borrar ett hål någonstans där det inte borde vara, använda glasfiber spackel för att täcka upp det och sedan har butiken måla den delen av bålen samtidigt som de målar spoilern.
 • Se till att inte borra genom någon av ledningarna för att öppna bakluckan eller din bakljusen.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper alpina bilens högtalare
  hur du kan få en kropp hiss på en lastbil
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Nebraska
  hur man stämmer upp en liten motor
  hur man ansöker klarlack på en bil
  hur man väljer hamn eller passiva subwoofers radiator
  hur man installerar en kropp hiss
  hur du ställer klockan på pionjär bilstereon
  hur du anpassar din bil
  hur man lär sig varför kemoterapi fungerar