Hur snökedjor arbete?

Hur snökedjor arbete?

Du behöver:
Soap
. Vatten.
Vax och fett remover (finns på auto färghandel).
Självetsande primer (finns på auto färghandel).
36 -. Och 80-slippapper
Handduk.
Dual-action Sander.
Automotive primer (finns på auto färghandel).
Automotive färg (finns på auto färghandel).
Automotive klarlack.

ökad dragkraft

Snökedjor eller kablar är utformade för att linda runt slitbanan på däcken på din bil eller lastbil och spärren tätt samman för att förhindra halka. Snökedjor ser ut kedjelänk virad runt däcket och snö kablar ser mer ut som tjocka kablar. Båda ansökningarna är skickliga på att lägga dragning i ogynnsamma väderförhållanden.Snökedjor finns i olika storlekar, så inte alla snökedjor kommer att passa varje däck. Du kan hitta storlek på dina däck skrivna på däcksidan. Se till snökedjor du köper har tillverkats för att passa just din däck och storlek för att undvika att köpa fel kedjor. Försök inte att montera fel storlek kedjor på ditt fordon.

Eliminera hjulspinn

Snökedjor ge massiv dragning vinst genom att bita i snön och isen på marken. Dessa fungerar som lagt klackarna på fordonets däck, eliminera hjulspinn, som håller bilen rör sig framåt. Liksom paddlar på en sand däck hjälpa bita i terrängen, snökedjor är en effektiv draganordning. Snökedjor är också tuff och går inte sönder under normala förhållanden.

Varningar

Var noga med att installera dem enligt tillverkarens rekommendationer för säkerhet. Se till att låset är rätt anslutna också. Dessutom installera dem på rätt hjul. Om bilen är framhjulsdriven, kedjorna gå på framsidan, och vice versa. Det är acceptabelt att sätta dem på alla fyra däcken, men detta är vanligtvis inte nödvändig om inte fordonet är en fyrhjulsdriven. Också, inte får överskrida 30 km /h vid körning med snökedjor. Och kör inte särskilt länge på asfalt med dem, vilket kan förkorta livslängden på kedjor avsevärt.


Relaterade artiklar


hur du installerar en bil larm i en Plymouth neon
hur man köper en Lojack system för en lastbil
hur man får en handikappad registreringsskylt i Arkansas
hur man köper en JVC enhet bil huvud
hur du lägger till ett extra uttag till en bil
hur färgton din svans-ljus
Hur man väljer ett GPS-system i realtid trafikinformation
byggnad ventilerade subwooferhöljet
höja lastbil säte i en bil
hur man hittar information om påföljden för narkotikasmuggling i Kalifornien