installera en hiss kropp på en Cheva

installera en hiss kropp på en Cheva

Ta bort

den gamla kroppen fästen

Hitta alla de punkter där lastbilen kroppen är monterad på ramen, och lossa mutter /bult setup på varje monteringsplats. Det rekommenderas att använda någon form av rost-penetrerande olja eller spray smörjmedel på dessa punkter innan de tas bort, eftersom de kan vara mycket envis. Vissa lastbilar kommer med kropp puckar från fabriken, och vissa inte. Om de finns på din ansökan, är det OK att kasta ut dem eftersom de inte kommer att återanvändas i denna process. Rekommenderas också sparar alla små delar i en hink, så de inte punktera däck eller fastna i klipparen.

Lyft kroppen från ramen

Detta är den del av kroppen hissen installera där du faktiskt har att skapa utrymme mellan ram och kroppen för att passa den nya hissen puckar in i utrymmet. Du kan använda en vanlig domkraft med en utökning av slag, men som kan få farliga. Hi-Lift gård jack eller jack stötfångaren är mycket mer upp till uppgiften. Tänk också på att vissa ledningar kanske inte vill sträcka, och glöm inte att titta på reglage och konsoler radiator när du lyfter kroppen så inget skadas. Kopplingar kan behöva förlängas eller justeras för att rymma den nya höjden. Lyft ena änden av lastbilen, och slip puckar i, och gör sedan det andra. Det är inte nödvändigt att lyfta hela kroppen på en gång.

Dra ner saker

Nu när hissen puckar är där, och alla kablar är ur vägen, installera hårdvara som följde med kroppen lyfta och dra åt den enligt instruktionerna. Även om någon specifik ordning är nödvändig, rekommenderas att göra det på ett kors mönster för att förhindra att kroppen glider någonstans på ramen under installationen. Som ni dra åt var och en, inspektera omgivningen att se till att ingenting är bindande eller skadas.

Justeringar

Som nämnts kan vissa ledningar behöver ändras, liksom några av de kopplingar överföring, växelreglage eller överföringen. Radiatorn kan behöva lyftas några inches så att det klarnar saker och skapar effektiv kylning för fordonet. Glöm inte att sikta din strålkastare. Kom ihåg, när du lyfter ett fordon, strålkastarna gå med den, så sikta ner dem lite. För att göra detta kan du använda en garageport eller vägg för att se till att belysningen är jämn.


Relaterade artiklar


hur tråd dimljus på en scout II
sub lådor & hur man gör subs starkare
Hur får man en personlig registreringsskylt i Arizona
hur man installerar en flyttbar taklucka
Hur får man en tallrik specialitet licens i Alabama
hur man kan njuta orm gränd i Taipei, Taiwan
hur man bygger en bil subwoofer
Hur man köper XM Radio Samsung helix
hur du installerar en takfönster i en Honda Accord
hur man tråd en Jeep Liberty för RV bogsering