hur man målar chrome fälgar

hur man målar chrome fälgar

Om du har rostiga eller urkärnade krom hjul som är illa nog att det kommer att bli nödvändigt att måla dem för att rädda dem, då här artikeln för dig

Du behöver:.
Hyr en sandblästern
. Sprayfärg (ditt val av färg).
Klarlack.


1.
Denna artikel kommer att ge dig råd om hur man målar chrome hjul. Det blir enklare om detta görs med däcken demonteras från hjulen och ventilspindlar tecknas
2
Du har två val på denna punkt:. .
1) Ta hjulen till den lokala sandblästring företag och har hjul blästras.
2) Hyr en sandbläster på din lokala utrustning hyra affären och köpa media för sprängning hjulen själv. Använd alltid godkända skyddsglasögon och andningsskydd när du använder ett media Blaster.
Det är nödvändigt att spränga krom helt annars färgen fastnar inte bra och kommer att flagna senare, gör en ful söker hjul senare.

3.
Efter att ha hjulen blästrat, tvätta dem med tvål och vatten för att avlägsna eventuellt damm kvar på dem. På denna punkt kan du gå på två sätt.
DIY sättet är att måla dem. Eller så kan du se till att ha dem pulverlackerade. Pulverlack kommer att hålla upp de delar av väder och väg grime bättre, men kostar mer än att göra det själv med spray emalj.
4.
Att måla dessa hjul kommer du vill använda en även lager primer /sealer den kala sprängas hjulet. Låt primer /sealer torka beroende på vilken produkt anvisningar. Efter torkning Lägg på färgen som du väljer att hjulet i jämnt ljus lager. Du vill inte tillämpa måla alltför tung alltför snabbt eller har du körs i din färg. Efter att ha låtit färgen torka, applicera minst två lager av en uretan klarlack. Uretan håller sig bättre än standard emalj klar.
5.
Låt torka i 24 timmar eller längre och har däck återmonteras och nya ventilspindlar installeras. De bör se ganska bra och har ett unikt utseende för dem. Du kan vara kreativ och använda kromdetaljer ringar eller mössor centrum. Eller kanske bara en trevlig kritstreck runt kanten . .
Njut av ditt nya hjul!

Tips och varningar


 • Kontrollera att hjulen är fria från alla befintliga "blanka" krom
 • Se till att sprängas hjulen är rena innan målning
 • Har hjulen demonterade innan du försöker måla (det blir lättare och ser bättre ut)
 • Denna artikel är skriven pretaining stålhjul som har kromade. Merparten av den här artikeln kommer också att arbeta för hjul aluminiumlegering, men du måste vara försiktig med den typ av explosionen medier som används vid blästring av aluminium. Det är mjukare metall än stål.
 • Använd alltid lämpligt ögonskydd och andningsskydd för att andas när man använder sand Blasters och använda färger och lösningsmedel.
 • Skydda dina händer från att komma i kontakt med färg eller lösningsmedel.
 • Läs och följ alla säkerhetsföreskrifter innan du använder sand (media) Blaster.


 • Relaterade artiklar


  Hur DROP oljetråget i en Chevy Cobalt
  om billack
  Hur täcker en ratt fungerar?
  hur man målar ord på din bil och gå utöver dekaler
  hur du kan hjälpa ditt fordon andas bättre.
  Hur vegetabilisk olja makt bil?
  hur man konstruerar och tillämpa anpassade rand dekaler för din bil
  hur man bygger street racing hybridbilar
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Arizona
  hur man gör mer hästkrafter