hur man intall en jet-chip

hur man intall en jet-chip

För extra hästkrafter och ras-ready kraftöverföring från en fabrik tillverkat fordon, lära dig hur man installerar en Jet chip, är det lätt. Jet prestandahöjande chip innehåller ett nytt program för dator kontroller för en specifik modell av bil, lastbil eller husbilar och husvagnar. Nya och gamla fabriken producerade fordon som använder en dator för att kontrollera förbränningen är programmerade för tillförlitlig köra under minimala förhållanden och typer bränsle, men en Jet Performance chip uppgraderingar motorns dator kontroll till en mer aggressiv programmet. Används som ersättare till fabriken datachip med begränsad prestanda, är en Jet chip en plug-n-play verktyg för mer makt samtidigt som den ursprungliga programplaneringen vid behov ett senare tillfälle. Installera en Jet chip nu, och kvar möjligheten att återvända fabriken programmet tillbaka till datorn med den gamla, fabriken chip datorkontroll senare

Du behöver:.
Fordon med ecu
Jet Performance Chip.
Skruvmejsel.
Wrench.


1.
Parkera fordonet så att det finns gott om belysning i en dammfri miljö och öppna huven för att komma åt motorrummet. Koppla den svarta, negativa batterikabeln från fordonets batteri att koppla bort strömmen från ledningsnätet under installationen av en Jet prestanda chip. Leta reda på datorn styrdonet för ditt fordon. Beläget nära eller på brandväggen inuti motorrummet eller passagerarutrymmet, denna kopplingsdosa eller ledningarna panelen innehåller de kontroller fabriken datorn för fordonet.
2.
Montera Jet prestanda chip eller modulen i ECU (Electronic Control Unit) i fordonet. För äldre modeller av fordon, ta bort en chipsanläggningen programmering från ECU och ersätta med en Jet chip. För installation i modern korsning paneler och lådor dator, leta reda datorstyrning och infoga en Jet chip i mellan datorn kontroll elektroniska leder och kopplingslåda eller datorkontroll. Jet chip ansluts till uttaget att fabriken adaptern passar in. Anslut den befintliga adaptern fabriken hopkoppling till Jet chip prestanda modul och den nya programperioden kommer att installeras.
3.
bort lådor datorkontroll från sitt förvaringsutrymme metersystemet eller amerikanska nycklar. En ratcheting nyckel med hylsor lossar snabbt och tar bort fäste fästen och konsoler. Vrid moturs för att lossa och medurs för att spänna. När datorn styrdonet tas bort, ta en arbetsbänk och anslut Jet modulen prestanda chip i modulen uttaget har en färg. A Jet chip kan inte ansluten till något annat uttag än den som den är avsedd för, tas bort så någon rädsla för att installera i fel adapter. Anslut Jet chip i och sedan ersätta det kabelnät leder som de var. Anslut ledningsnätet till den nya Jet chip och installera om datorn på plats igen.
4.
Arbeta i kupén på en ECU, en skruvmejsel eller nyckel kommer att behövas för att frigöra datorlådan från fästet. Öppna kontrollboxen och dra den gamla, ur fabriken marker av sitt spår och ersätt med nya Jet chip. Behålla den gamla, fabriken chip förvaras åtskilt i den skyddande förpackningen att Jet chip sändes i. Säkra datorn styrenheten tillbaka på plats innan du startar bilen. Du kanske behöver komma åt utrymmet under och inuti fordonets instrumentbräda för att komma till datorn kontrollboxen av äldre modell datorstyrd bil eller lastbil. Släpp friktion knäppen och fästen som håller instrumentpanelen på plats tills du kan nå och släpp enhet datorstyrning och montera Jet prestanda chip. Dra åt alla fästen på plats igen när installationen är klar.
5.
Kontrollera alla anslutningar och ecu montering fästelement och elledningar vara säkra på att Jet chip eller prestanda modul är säkert på plats . Anslut den svarta, negativa batterikabeln tillbaka till den negativa effekt på fordonets batteri och dra åt ordentligt. Stäng huven och sätt in nyckeln i tändningslåset för att starta. Vrid nyckeln och starta motorn. Idle fordonet i en minut för att låta fordonet erkänna det nya programmet och varna föraren om varje problem. Jet prestandahöjande chip är avsedda att installeras snabbt och enkelt utan att de problem som kommer med andra produkter datorns prestanda. Leta efter varningssignaler eller lampor problem som kan initieras efter installationen av en föreställning datorstyrning. Om ingen varningslampa lyser, kör fordonet med det nya programmet vara säker på att Jet prestandahöjande chip är den bästa datorn uppgraderingar för pengarna och är enkla att installera på alla fordon som kan uppgraderas med denna produkt.

tips och varningar


 • Tillåt minst trettio sex timmar för en datorstyrd fordon för att återställa datorn efter ett datorprogram uppgradering. Fordon som inte omedelbart fungerar bra efter ett datorprogram uppgradering kan behöva extra tid att återställa det nya programmet i systemet.
 • Undersöka nya felkoder som blir aktuella efter en datorkontroll uppgradering. Om driven, kan ett fordon skadas om datorn kontrollerna inte fungerar bra med ett speciellt fordon. Kontakta teknisk support på Jet att lösa eventuella felkoder eller operativa frågor efter installation innan skada motorns inre delar från en senkommet dator styrsystem.


 • Relaterade artiklar


  hur du väljer en förstärkare bil
  hur lätt köpa billiga fälgar
  hur du installerar en stereo i en Plymouth Voyager
  hur du installerar en stereo i en Chrysler Town & Country
  hur man kan minska kompressor buller
  hur man installerar en LCD-monitor i bilen
  är kicker förstärkare något bra?
  hur man köper däck baserat på Bärighetstal
  hur man gör en enkel skrivbord för din bil
  hur man väljer rätt stil fälgar