hur man installerar ett spel i din bil

hur man installerar ett spel i din bil

Installera en TV med DVD-spelare i en bil har blivit vanligt för många människor. Nästa nivå är att installera ett spel system. Det är inte en enhetlig metod för att installera ett, men det är möjligt. När din bil har en tv inne i den, kan du ladda din Playstation eller Wii till din bil spelande på språng. De viktigaste sakerna är att hitta en säker plats för spelet i bilen och ett sätt att ansluta sin strömförsörjning på elsystemet

Du behöver:. .
Spelkonsoler
I bilen TV.
RCA-kabel.
Strömriktare.
Velcro monteringslister.
I bilen förvaringsenhet.


1.
Installera en TV-apparat i bilen om den inte har någon. TV: n måste ingångarna som kommer att arbeta med din spelkonsol, mest använda RCA-kontakter. Mest bil TV gå till en plats nackstöd, skär ett hål i baksidan av nackstödet och montera TV ram inom det
2
Montera spelkonsol på ett säkert ställe. . . Om det finns tillräckligt clearance, under passagerarsätet är bra. Du kan även montera den på instrumentbrädan om det inte i förarens ögon eller i vägen för krockkuddarna. Självhäftande kardborrband kommer att hålla det på plats. Om ingen annanstans, försök lagra den i handskfacket.
3.
Ansluta konsolen till TV: n med RCA kablar. Om TV: n är i en sits nackstöd, dra kablar upp genom sätets klädsel. Detta fungerar bäst om konsolen är under sätet. Om det är i fronten, rutten en tillräckligt lång kabel under sätet och upp genom klädseln.
4.
Anslut konsolens strömadaptern till bilens elsystem med en DC inverter. Placera omformaren inom ett hörn av den resande brädan och koppla in en cigarett adapter. Kör konsolens nätsladden från under sitsen (eller längs kanten på instrumentbrädan) och koppla in den i omriktaren.
5.
Förvara systemet matcher och ekonomichefer i en säker behållare. En bil organisatör från en automatisk leverans butik kommer att fungera och vanligtvis monterar på valfri brädan med kardborrband.

Tips och varningar


 • Håll ett öga på omriktaren, som Det kan behöva upp till 400 watt för tv-och konsol. Många växelriktare kommer att varna dig om bilen batteriet börjar ta slut.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer rätt solglasögon för din sport
  hur man byter ett däck på en Ford Expedition
  hur man installerar billet galler
  hur man tråd ett 12-volts relä för en fläkt
  hur man installerar golv lampor i en bil
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Alaska
  Hur fungerar ett arbete luftfräschare?
  hur man installerar en Pontiac Vibe instrumentpanel täcka
  hur du gör din egen vätgas för bilar
  hur man uppgraderar turbo ...