hur man hittar vilken subwoofer du vill

hur man hittar vilken subwoofer du vill

Det finns många subwoofers där ute, alla kan göra vad de är gjorda för att göra som gör bas. Men många ger en annan typ av bas och på en annan kvalitet

Du behöver:. .
Pencil
Papper.


1.
Hitta rätt subwoofer kan en svår uppgift. Det första du bör göra är att ta en bit papper och en penna och skriva ner hur mycket du är villig att spendera på en subwoofer. (Kom ihåg att ta med priset på lådan). Du kanske vill inkludera priset på förstärkaren du ska använda för att så många ampere fungerar bättre med olika subwoofers.
2.
Om du har en lägre prisklass, göra lite forskning på crutchfield. com för denna prisklass och sedan titta över internet för att se om crutchfield har det lägsta priset för subwoofer du vill.
3.
Om priset är högre och crutchfield inte bedriver denna typ av sub och sedan överväger att titta på en annan webbplats som specialiserat sig på försäljning subwoofers, eller ebay.

4.
När du har hittat subwoofern du vill göra en del efterforskningar på tillverkarens hemsida för bästa typ av hölje och dess RMS watt. Försök att hitta en matchande förstärkare för sub grundar sig på detta RMS watt.
5.
Om du vill ha två basar, se till att de är av samma typ som att köra två olika typer av subwoofers kan vara farligt för en bilens ljudsystem. Det är ganska ingående för att förklara det men det bara inte är en bra idé.
6.
Om du har några frågor eller bara vill ha lite allmän information har crutchfield. com en underbar gratis kundsupport som är mycket hjälpsam.


Relaterade artiklar


hur man gör en bil magnet
hur man installerar ett slutrör
hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din minivan
hur du installerar en stereo i en Cheva corvette
hur man handlar en in-dash satellitradio
om bil förstärkare
hur man skjuter flammor ur avgasröret!
hur du lägger till ett extra uttag till en bil
kall luftintaget fakta
hur man köper en radio scanner för en bil