hur man använder en detektor kobra radar

hur man använder en detektor kobra radar

Om du har en ledande fot kan en radar detektor hjälpa dig att undvika problem på vägen. Cobra är en ledande leverantör av radarvarnare i USA. Detektorerna ljudsignal hörs när det finns någon typ av radar som finns i området. Ditt jobb är att svara i tid. Du kan även bli meddelad när det finns osäkra eller ogynnsamma trafikinformation före

Du behöver:.
Cobra detektor
. Mount.
Nätsladden.


1.
Montera Cobra radar detektor på instrumentpanelen eller vindrutan. De flesta kommer med en sugfäste eller en krok med dubbelhäftande tejp. I sugfästet tillämpas på vindrutan. Sedan du bara skjuter Cobra detektorn i (det blir en skåra på toppen eller botten av enheten). Om din detektor kommer med en krok fäst en tejp, helt enkelt ta bort skyddspapperet och fäst självhäftande till toppen av instrumentpanelen, och skjut sedan enheten på kroken. Detta kommer att hålla detektorn säker när du kör.
2.
Anslut nätsladden till radar detektor och därefter in i cigarettändaren. Sätt på enheten och låt detektorn ladda upp. När den är klar, kommer prata meddelandet säger "System Ready". Vrid upp volymen efter dina behov. Till exempel, om du ska köra med musik på, kommer du antagligen att sänka volymen hela vägen upp.
3.
Välj mellan "Highway" och "City"-läget för din radar detektor. Det finns en liten knapp på framsidan som säger "City" Highway ", eller både och. På motorvägen läge detektorn är i högsta beredskap, till dig om varje radar den känner av. På stadens läge, antalet upptäckta radar minskar, eftersom det finns så många olika radar som är aktiva i en hög trafik stadsdel. Din Cobra enhet skulle gå ut oftare om du höll det på motorvägen läge under körning i staden.
4.
Lyssna efter Cobra detektor för att hitta X, K och Ka band. K band är oftast förknippas med modern polis radar (se Resurser). Ju närmare radarn är, desto snabbare detektorn piper. Vissa detektorer kan känna upp till 12 olika band varianter.
5.
Tryck på "Mute" på detektorn när du vill stänga av ljudet av temporärt under körning. När du vill höra din radar piper igen, tryck bara på "Mute" ännu en gång att sätta på ljudet igen.
6.
Lyssna meddelanden från Cobra detektor om trafikproblem framåt. Till exempel kan du få ett meddelande om att det var en olycka rapporteras vidare eller att det finns ett utryckningsfordon närmar sig snabbt. Detektorn kan ta tag i dessa mikrovågssignaler också.

Tips och varningar


 • Tänk på att om du går för fort, kommer det sannolikt vara för sent att bromsa när Radarvarnare börjar pipa snabbt. Kör i måttlig hastighet. Radarvarnare är olagliga i West Virginia.


 • Relaterade artiklar


  Hur fungerar en avlägsen förrätt arbete?
  hur tråd bilstereo
  hur du installerar en stereo i en Nissan Pathfinder
  hur till förbifartsleden e-broms skärmen i instrumentbrädan dvd spelare
  hur man använder klubben lås ratten
  hur nyans en matrisskrivare fönster
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Michigan
  hur du installerar en bil larm i en Toyota Tacoma
  Hur konvertera dina bilar strålkastare strålkastare
  hur man installerar en bugg sköld