hur man använder bärbara GPS-system

hur man använder bärbara GPS-system

Du kan köpa bärbara GPS-system för bara några hundra dollar. Priserna verkar vara släppa hela tiden. GPS bil spårning är verkligen praktiskt om du kör i ett nytt område, eller om du bara vilse en hel del. Här är hur man använder bärbara GPS-system till sin största möjliga fördel
1.
Kolla var du kan installera den. Många stater har nya regler som inte tillåter dig att ha bärbara GPS-system på vissa områden på vindrutan. Detta för att möjliggöra maximal sikt när du kör.
2.
Förstå att varumärket inte så stor roll. Magellan, Garmin, Tom Tom får all sin information för bärbara GPS-system från samma satelliter. Den avgörande faktorn i vilken du ska köpa beror uteslutande på vem som har de funktioner du vill ha. Fler funktioner innebär inte nödvändigtvis bättre, det kan göra saker så förvirrande att du aldrig kommer att använda den.
3.
Kör igenom disken innan du startar motorn. De flesta GPS-system levereras med ett alternativ där du kan se steg för steg närmare en blick. Rörelseresultatet gps bil spårning under körning kan vara farligt. Några av de enheter levereras med en varning som påminner dig inte för att använda den under körning varje gång du slår på den. Gå igenom de steg du tar så att din resa inte har några överraskningar. Se till att vägen är vettigt.
4.
Utforska alla de olika sätten att föra in uppgifter i gps bil spårning. Du kan även spara dina favoriter för enkel åtkomst nästa gång du behöver vägbeskrivning. Du kan mata in data genom stad, stava det, eller hitta den på en förinställd lista över hundratals platser.
5.
Gör det mesta av bärbara GPS-system. Dessa enheter ofta är utrustade med miniräknare Mätningar omvandlare. Du kanske kan använda enheten som en mp3-spelare eller ens en handsfree sätt att tala på din mobiltelefon om den är blå tand aktiverad. Om du prenumererar på tjänsten vissa Garmin-enheter kommer även läsa upp ljudböcker som du kör.
6.
Hålla den säker. Bärbara GPS-system kan locka tjuvar. Kontrollera att du låsa den iväg som du gör med en väska. Det kan även vara bra att gnida berätta sagan ringen som sugkoppen gör bort av vindrutan så att folk inte kan gissa att en GPS kan vara i bilen.

Tips och varningar


 • Din bärbara GPS-systemet troligen kommer med en liten förvaringsväska. Placera systemet på här när det inte används så att skärmen inte repas.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar flera förstärkare bilstereo
  Hur får man en tallrik specialitet licens i South Carolina
  hur man gör en snöplog blad för en ATV
  hur koppla hydraulik på en bil
  Lägga till kartor till en GPS
  hur nyans en matrisskrivare fönster
  hur du ansluter en Turbo Boost mätare
  hur man bygger en bil lastbil dumper ramp
  hur man passar en strut brace
  hur man får Lojack för en bil du redan äger