hur man använder Struts fjäderspännaren

hur man använder Struts fjäderspännaren

Utsliten fjädrar kan förstöra körbarhet i något fordon. För att få en annan bil hållning, kan fabriken fjädrar bytas med kortare, fastare fjädrar för en egen look och köra. Coil över fjädrar och stag sätts in i sina fästen under tryck. Pre laddade batterier kommer att möjliggöra installation i sina fästen. Använd fjäderspännare stöttor att klämma ihop en fjädring för installation och på förhand ladda våren i processen. När komprimerade, spiralfjädrar kan passa runt ett stag eller fäst i monteringsplåtar som håller våren på plats.

Du behöver:
Coil Over Strut
. Fjäderspännare.
Hylsnyckeln.
Skruvmejsel.
Vice.


1.
Säkra våren över chocken fjäderben till en last. Ta tag i staget i skruvstycket på botten förlängning arm fjäderben med fjädring och konsoler placeras ovanför vice. Det är viktigt att säkra staget på plats så att det inte rör sig eller vicka på vice. Den översta fjäderben bult måste nås och lossas i syfte att avlägsna det översta våren väggfästet så den gamla fjädern kan tas bort och den nya våren kan infogas och säkrade på plats runt chocken av fjäderben.
2.
Skilj fjäderspännaren flikarna tillräckligt långt isär för att greppa över toppen av den övre spolen och runt botten av den andra till botten spole av våren. Placera en fjäderspännare fjäderben på vänster sida av våren och en på höger så att båda dessa pelare som komprimerar våren har lika grepp om våren innan komprimeringen.
3.
Använd en skiftnyckel för att dra åt varje kompressor fjäderben jämnt hela tiden går från ena sidan till den andra. Eftersom varje dras åt, kommer kompressorn flikar som är säkrade på våren rullar samlas, de strängare kompressorn dras åt, desto mer komprimerade våren kommer att bli. Komprimera staget våren tills den kan rasslade inom topp och nedre fästet av fjädern chock fjäderbenet som är att ha en fjäder ut.
4.
Ratchet lös upp bulten på fjäderbenet . Denna mekanism gör fast topp skålar som innehåller våren runt chocken av fjäderben under press.
5.
Helt lossa den övre skruven och ta bort den övre skålar och hålla åt sidan med bulten. Den översta skålar och botten skålar har ett avstånd som är mindre än på våren som det vilar utvidgas. Avståndet för dessa två plattor låter dig förinställa fjäderbelastade ska införas under tryck. Använda en strut fjäderspännare för att komprimera en bil fjäder gör det möjligt att enkelt demontering och montering av dessa viktiga fjädringskomponenter i något fordon.
6.
Ta ur de gamla, komprimerade våren och fjäderben kompressor som fortsätter att ha ett fast grepp runt våren rullar. Skjut växa upp och över chocken och sedan lossa fjäderben fjäderspännaren tills fjädern är fullt utbyggd och fjäderben kan tas bort under våren rullar.
7.
Säkra fjäderspännaren fjäderben på den nya fjädern i samma position som den gamla våren. Ta tag i övre spole och den andra till botten spole på varje vänster och höger sida av den nya våren och dra åt kompressorn fjäderben fram till våren blir komprimerade och är relativt samma längd som den gamla fjädern som togs bort när den pressas.

8.
Skjut in den nya komprimerade, spiralen över chocken arm fjäderben. Seat botten spole av våren i botten skålar. Byt den övre skålar och fästelement på plats och dra åt ordentligt. När den övre plattan har ersatts, börja att lindra den komprimerade fjädern genom att lossa fjäderben kompressorn fjädern till fjädern är fullt utbyggt och satt i både övre och undre våren plattor när fjäderspännaren fjäderben har tagits bort. När de är färdiga, ta bort staget från vice och den är klar för installation tillbaka till ett fordon.

Tips och varningar


 • Använd en spärr för att dra åt och lossa en Fjäderspännaren fjäderben som pressas runt en fjäder. Det gör jobbet mycket lättare och snabbare att bara skjuta och dra som du drar åt dessa gängade kompressor fjäderben med rätt nyckel för att passa fjäderspännare.
 • fjäderspännaren Struts kan lämna ärr på fjädrar efter installationen. Om din spole över fjädrarna har en speciell pulverlack eller måla, använda några tyg eller läder under varje kompressor klicka på för att eliminera ärr fjäderkompressionskammaren på eftermarknaden fjädrar med hög kvalitet beläggningar.


 • Relaterade artiklar


  hur man bestämmer riktigheten av navigationsenheten
  hur du ställer in en ny bil förstärkare
  hur man integrerar din iPod till din bilstereo
  Hur man köper XM Radio Samsung nexus
  Fördelarna med kall luft intag
  Hur får man en motorcykelkörkort i Kansas
  hur man får en handikappad registreringsskylt i New York
  hur du installerar en soltak i en Jeep Grand Cherokee
  Hur fungerar en husbil arbete?
  hur man kan måla din bromsok