hur du ansluter en pionjär bilstereo

hur du ansluter en pionjär bilstereo

Radikalt förbättra ljudkvaliteten på din bil genom att installera en Pioneer bilstereo. Eftermarknaden bilstereo är det perfekta sättet att omvandla en bils lager system till något som du alltid har drömt om. Installationen är inte svårt. Denna handledning är viktigt att alla som vill lära sig hur man kan förbättra sitt lager ljudsystem och anpassa sin bil

Du behöver:. .
Pioneer Stereo
Hylsnyckeln.
Skruvmejsel.
Efter Market kabelnät.
Dash Kit.
Tång.
Wire Splitters.
Eltejp.

hur du ansluter en Pioneer Bilstereo


1.
Ställa din bil i friläge. Med hjälp av en hylsnyckel, koppla den negativa polen bilbatteriet. Ta bort ljud säkring. Rådfråga din bilens instruktionsbok för att se vilka säkringar går med vad.
2.
Ta bort lager radion. Leta efter skruvar och bitar som kommer att lossna. Kontrollera bilens gjutning för sprickor och springor som gör att tillgång till radion. Använd en platt förare skruv för att bända upp sticker iväg. Några streck kräver ett speciellt verktyg för att öppna upp formen. Var försiktig när du gör detta. Om du inte kan ta bort radion, ta den till en bilstereo specialist.
3.
Koppla bilradion ledningar huvudenheten. Tryck bestämt på fliken och dra sedan isär. Köp en eftermarknad huvudenhet kabelstam från en bilstereo butik som du vill använda senare för att ansluta till din stereo.
4.
Koppla loss antennen. Använd tång för att få ett fast grepp om ledningen. Antennen är en tjock svart sladd och det kan ta lite extra kraft för att ta bort den. Ha tålamod och ta din tid.
5.
Demontera lager kit radio streck och installera Pioneer radion i kit, med hjälp av skruvar och delar som medföljer stereon. Ta streck satsen inne i ditt hus eller till en plats med ljus så att du kan se lättare. Du är också mindre benägna att förlora skruvar.
6.
Anslut kablarna från Pioneer radio till eftermarknaden kabelnät. Matcha upp färgerna till varandra. Använd tråd splitters för att få mer tråd utsatta. När kablarna är anslutna, linda exponerade anslutningar ordentligt med eltejp.
7.
Anslut Pioneer kabelstammen till fabriken kabelnät. Ta antenn sladd och kontakt som i också. Se till att allt är anslutet och säkert.
8.
Återanslut batteriet och säkring. Slå på radion och lyssna för att se om allt är klart och att ljudet kommer från alla fyra högtalare. Om det finns ett problem, kontrollera anslutningarna.
9.
Montera huvudenheten i instrumentbrädan och montera instrumentbrädan gjutning. Se till att alla skruvar är åtdragna. Om något är lös, kan CD hoppa. Justera equalizer och frekvens inställningar till din smak.

Tips och varningar


 • Se till att batteriet terminalen och ljud säkring kopplas bort under installationen.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder material konkurrens teknik
  Hur fungerar en bilstereo?
  hur man använder bilden swiper bilen verktyg Färgtoning
  hur man installerar bil inne Färgtoning
  hur man bygger en kompressormatad motor för gatan
  hur man köper en Sony enhet bil huvudet
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Pennsylvania
  hur man målar en bil med rätt utrustning
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Arkansas
  hur man handlar en avlägsen bil förrätt