hur du ändrar din bil, för billiga

hur du ändrar din bil, för billiga

Så, vill du ändra din bil och att det ser speciellt? Ont om kontanter? I en "Snabb och rasande humör? Du har tur, kommer jag att ge dig ett enkelt, billigt sätt att göra din bil ser bra ut. Dessa få yttre ändringar gör att dina inhemska titta unika, mitt i havet av bilar där ute

Du behöver:. .
Bil
Performance Parts.
Bil verktyg.
Tel.
Vänner som hjälper dig att modifiera din bil.
.


1.
Först till att du har betalat av din bil. Dessutom, om du önskar din garanti, kan detta vara ogiltigförklaras i processen. Modifier AKTA! Den här processen kan vara mycket beroendeframkallande och kräver medvetna pengar beslut. Om du inte har någon form av "sponsership", göra ett par ändringar varannan månad.
2.
Nu till det roliga. Den första ändringen kan fönster nyans. Detta kan göras för hand, men är bättre, för första gången bil entusiast, att få gjort av en professionell. Gå till en mycket landsbygd och hitta en nyans expert där, för att få bästa pris. Detta kommer att variera från 150 till 250 $ för en liten bil. Ju större stad, desto högre färgton kostar vanligtvis. Ju lägre procent av nyans du får, desto mindre ljus in din bil, den mörkare dina fönster kommer att visas. En säker, men sportig nyans betyg är vanligtvis cirka 30-35%. Var noga med att kontrollera din nyans lagar (så att du klarar granskningen). Den särskilda ytterligare inspektion avgift för färgton är vanligen ca 10 dollar (tillagd den till din vanliga inspektion kostnad).
3.
Nu när du har tagit hand om fönstren, dags att gå att insidan.

Därefter kan du lägga till en ratt täcka. En trevlig en finns på en lågprisaffär, som Wal-Mart. Dessa kommer att kosta cirka 30 dollar.

Dessutom kan du köpa klädsel. Dessa kommer att kosta cirka 30 dollar också

pedal set -. Dessa finns på ebay, bara se till att få en uppsättning för din typ av växellåda (Auto eller Manuell)! Dessa kan köpas för cirka 25-30 dollar (i lågprisbutiker)

Karta ljus -. Dessa är lamporna på "taket" i bilen. Gå till din lokala autoparts butik och hitta dessa i olika färger. Rådfråga din instruktionsbok för att hitta den lampan storlek

Painted Dash -. Använda Duplicolor färg (efter slipning först), kan du måla din instrumentbräda bitar. Ta bort bitar från bilen först (de kommer att sluta med plats). Sedan måla dem. Sedan avsluta dem med "klarlack" måla och byta ut dem.
4.
Nu till utsidan. Var sparsam, men var inte rädd att visa din personlighet

Lights-Du kan göra många saker för att ditt ljus bland annat.

A. Rökt ljus-kan köpas från butiker (eBay, etc. ) Med mörka linser, vilket ger en mystisk vädja till din bil.

B. LED-lampor-Istället för att ha en solid tailight, kommer dessa att göra din svansar visas i en cirkel av prickar, vilket ger bilen en europeisk känsla
Ex. . Alteeza stil tail-lamporna

C. Projektor strålkastare-Dessa liknar fabriken BMW främre strålkastare, med 2 kulor, med ljusavgivande av en sfär på varje sida. Dessa är ca 200 $ för en uppsättning. Även om de snygga, kan ljuset spridningen vara låg.

D. HID-lampor-Dessa lampor fungerar genom att glödga en gas som finns inne i glödlampan, orsakar dramatiska ljus spridning. Bild den gamla "strålkastare" på dina föräldrar hus. Föreställ montering de på din bil! Dessa är superb för landsbygdens villkor, även om de är gjorda för ett speciellt ljus boende. Dessa är gjorda för hus projektor ljus. Men sätter många människor dessa i sin fabrik lamphuset! Det senare sättet kan vara billigare, men är olagligt! Gör detta på egen risk. HID lamporna är ca 200 $ för en uppsättning.

2. Spoiler-Detta är den "vinge" som går på baksidan av din bil. Även ett trevligt utseende, kan detta vara ett hinder under blåsiga förhållanden. Var noga med din spoiler inte stör din synfält.

3. Målade bromsok-Skjutmått är metal "block" bakom dina däck som håller dina bromsar på plats. Du kan ta bort dina däck och sedan ta bort dessa och måla dem. Gå till din lokala auto-butik och begära "bromsok måla" för dessa.
5.
Därefter har vi att titta på bilens "hållning". Genom hållning, menar jag suspension

Springs -. Performance fjädrar kan släppa din bil från 1,5 till 2 inches i fram och bak. Jag rekommenderar K-sport fjädrar. Dessa kostar ca 200 $ för en enskild fjäder kit (för fyra hjul). Du kan installera dessa med en fjäder kompressor verktyg som du kan "låna" från en Biltema.
6.
Slutligen finns det några diverse saker som du kan göra för att sätta "tak" på bilens utseende.

Hjul-Du kan ta bort plasten hjulet täcker från däcket och detta kommer att ge din bil ett sportigare utseende. Dessutom kan du måla "utkast" av hjulets metall kant samma /annan färg som din bil.

Chrome bokstäver-Du kan köpa lim krom text från oberoende företag på nätet. Använd dessa för att lägga nyckfull /sportig fraser på olika delar av din bil.
7.
Slutligen, du kan inte lämna bilen utan att gå under huven.

Prestanda intag-Dessa finns i två smaker: SRI och CAI. En kort RAM intag (SRI) är lättare att installera, men skopor varmare luft. Den kalla luftintaget skopor kall luft från stötfångaren område på din bil. CAI kostar mer och kan orsaka vatten-lås i bilen (vatten i din motor). Dessutom är CAI dyrare. Både CAI och SRI springa för ca 250 $ (men dyrare för Cais, oftast). Injen, GM, K N, Hahn och andra gör alla kvalitetskrav intag. Intaget kommer att ge din bil en aggressiv "varva" ljud när du trycker ner på gasen. Dessutom kan de ge dig ca 3-5 fler hästkrafter

Strut Bar -. Denna bar kostar cirka 200 $. Funktionen av denna metall, FRONTMONTERAD är att länka den främre ramen på din bil tillsammans. Detta gör din bil mer "agile" när det går genom snabba varv. Dessutom ger din bil ett "put-together" bild när huvan är öppen. MRZ gör en stor strut bar.Jag har tagit med företag som erbjuder produkter för modifiering. Känn dig fri att använda din egen kreativitet för att göra bilen av dina drömmar.

tips och varningar


 • alla dessa ändringar är lättare gjort med en grupp människor. Värva några vänner att njuta av några drinkar (non-alcoholic/alcholic) och tillbringa en lördag hjälpa dig.
 • Läs tidningar bil och ansluta sig till ett bil forum. Dessa kommer att hjälpa dig att få fantastiska erbjudanden på prestanda delar och bygga din kunskapsbas.
 • Var inte rädd för att be om hjälp! Kom ihåg att din bil kan vara ett konstföremål, men med fel delar kan leda till skador /dödsfall.
 • Se till att du tar säkerhetsåtgärder när du arbetar på din bil. Har torra händer, en ren arbetsmiljö och hålla barnen på ett säkert avstånd från bilen.
 • Enthusiast Beware! Dessa ändringar bör endast göras av en person kunnig i verktyg /bil prestanda. Utbilda dig själv om produkterna och deras roller på bilen.
 • inte fastnar upp i "Fast and Furious" typ publik. Ungdomar (hög skolåldern), vanligtvis med sin första bilarna, som ofta hamnar i detta gäng. Istället, hitta en grupp av människor i ett forum eller auto mekanik butik som delar ditt intresse. Detta synsätt kan spara mycket tragedi och bil problem som kan uppstå på grund av oaktsamhet.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en backspegel övervaka i bilen
  hur man polerar koppar, mässing eller aluminium rör till din bil
  hur man sätter HIDs på din RSX
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Montana
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Hawaii
  hur man kan njuta orm gränd i Taipei, Taiwan
  hur man böja aluminiumrör
  hur du installerar en takfönster i en Plymouth neon
  hur du tar bort ett bil larm
  hur du installerar en taklucka i en Mitsubishi Galant