Hur man använder en gps

Hur man använder en gps

GPS bil spårningssystem är ganska lätt att använda. Att lära någon ny teknik kan skrämmande. Ibland dokumentationen omfattar inte allt du behöver veta. Men när du lär dig ett GPS-system kommer du att kunna veta exakt vart man ska gå
1.
Ge din mobiltelefon en chans. Innan du går ut och köper dyra GPS-system, titta på vad du redan har. Många mobiltelefoner har nu GPS-kapacitet. Åtminstone kan du besöka MapQuest ha vägbeskrivningen skickas till din telefon. Den enda nackdelen med detta är att om din telefon inte har internet kapacitet du behöver göra det innan du någonsin lämna huset.
2.
Var förberedd på att uppdatera. Vissa GPS "erbjuder gratis uppdateringar, men dessa brukar inte inkluderar kartuppdateringar. En ny bro eller gata kan helt ändra din pendla. Många rekommenderar bara uppdatera dina kartor med några års mellanrum. En uppdatering kan kosta upp till $ 100, vilket är nästan lika mycket som nya GPS bil spårning.
3.
Kontrollera att du kan ladda det. De flesta av dessa system körs bort av cigarettändare i bilen. Men brukar de också är utrustade med flera kablar så att du kan ändra gps från din vägg eller till datorn. Detta är särskilt användbart om cigarettändaruttaget i din bil är redan laddar din mobiltelefon.
4.
Redan existerande landmärken är din vän. De flesta GPS-system kommer programmeras med massor av befintliga sevärdheter som restauranger, köpcentrum och även bensinstationer. Din GPS kanske inte kan hitta den senaste restaurangen i stan. Försök istället att ange riktning några rum i samma köpcentrum så att du får den allmänna uppfattning om var du behöver.
5.
Använd sunt förnuft. En episod av showen kontoret centrerad kring en person som kunde ha användning av GPS lektioner. Michael åkte sin bil i en sjö eftersom systemet inte gav honom korrekt information.


Relaterade artiklar


hur du håller din bil ser ut som nytt
installera en hiss kropp på en jeep
hur man köper en larm crimestopper bil
om bil förstärkare
hur du installerar en bil larm i en saturn ion
hur du installerar en stereo i en Chrysler Sebring
hur man bygger en prestanda motor
hur man läser en Turbo Boost mätare
hur man installerar bakre högtalarna i en 2000 (eller så) corolla
hur man sätter på en ratt täcka