installera sänkningsfjädrar på en Honda

installera sänkningsfjädrar på en Honda

Fler människor blir idrotten kompakta bilar entusiaster. De älskar att bygga upp, ras och visa upp sin favoritsport kompakt. En bil för många streetsters är Honda Civic för sina rena linjer, oändligt förändras motor och relativt lätt att upphandling. En av de första ändringarna många Honda entusiaster gör är att sänka bilen så att den har en mer aggressiv, sportig look. På många Honda, kan detta lätt göras med en uppsättning av eftermarknaden spiralfjädrar. Eftermarknaden fjädrar inte bara förbättra utseendet av fordon, men de gör det hanterar bättre också. Många hastighet butiker monterar fjädrar för dig (för en liten avgift), men du kan också montera dem själv med hjälp av dessa enkla att följa stegen

Du behöver:.
Spiralfjäder compressorRatchet setCar jackHelperBall gemensamma remover.


1.
Börja med att sätta kompressorn spiralen på spiralen. Dra ner vingmuttrar för att komprimera fjädern och ta bort trycket i montageplattan. Använd spärrfunktion välja att ta bort bulten från toppen av monteringsplattan (i motorrummet på bilen för de främre och inne i stammen för den bakre).
2.
Jack upp bilen. Avlägsna hjulet genom att skruva loss varje klack mutter och lyft av hjulet gratis. Använd kulled remover för att smälla kulleden ur vägguttaget. Använd spärrfunktion som att ta bort styrarmen.
3.
Skjut fjäderbenet församling ut från under fendern och dra den komprimerade fjädern av. Sakta dekomprimera våren och dra kompressorn spiralen bort av spiralen. Skjut den nya spiralen i stället för den gamla våren.
4.
Sätt fjäderbenet församling tillbaka under framskärmen och montera styrning och kullager. Dra ner fästmutter på toppen av fjäderbenet sticker genom monteringsplattan.
5.
Upprepa hela denna process för de andra tre spiralfjädrar och du kommer nu att ha en aggressiv Honda.

tips och varningar


Var
 • försiktig våren kompressorn är monterad på rätt sätt. Du vill inte det att flyga av och slå dig om det glider.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar dörr högtalare
  hur man väljer en motorcykel gps
  hur man köper en Lojack system för en bil
  hur man gör en bil högre
  hur man installerar bil fönster toning
  hur du installerar en bil larm i en Cheva lavin
  hur man håller en bil cool i öknen
  om begagnad bil garantier
  hur man installerar en flyttbar taklucka
  hur du installerar en soltak i en geo metro