huva scoop installation

huva scoop installation

Installera en huva scoop professionellt tar planering och kroppen fungerar så att det ser ut som det kom med bilen. Skopan ska installeras i enlighet med hur det ser ut, aero-dynamik och för avslutande av mekaniska anordningar. Om det är att vara funktionella, Bärande på undersidan av huven måste tas i beaktande. Även till platsen för hålet och hur täcka skär stagning måste beaktas

Du behöver:.
Hood scoop
. Man kan av Bondo kort hår glasfiber förening.
Man kan av standard Bondo.
En tub av glasrutor sammansatta.
En pint måla färgkodade med bil.
Härdare för färg.
En pint klar.
Härdare för tydlig.
Medium ränta reducering för färg.
Sortiment av sandpapper för block Sander.
Sortiment av våt eller torr sandpapper.
Orbital DA Sander.
Klipp slipning av maskinen.
Air Nibbler.
Metal kvarnen.
Rivet pistol.
Nitar.
Måttband.
Drill.
Primer.
Tape.
Måla pistol.


1.
Mät bredden på huven. Dela skillnaden i mätning och med en fett penna, gör ett märke på övre delen av rampen, på nedre och sedan använda en rak eller bandet och göra en linje längs mitten av huven. Lägg scoop på motorhuven och centrera den med linjen. Markera det på flera ställen runt omkretsen att det kan installeras på samma ställe. Ta bort scoop och öppna motorhuven. Om det är att vara funktionella bestämma var hålet eller hålen kommer att bli. Det försvagar allvarligt huven för att ta bort hela X stag i mitten av huven. Det är inte en dålig idé att skära hål i spetsen av X. Så länge hålen faller inom diameter scoop och inte störa monteringsytan, det är bra.
2.

Skär hål i huven för funktionalitet. Slipa alla vassa kanter slät. Gjutning kan användas runt hål. Skär den plana ytan runt omkretsen av Scoop så det är bara u00BD cm breda.
3.
Bort all färg på motorhuven. Ta det ner till ren metall från slutet av monteringsytan av Scoop till 1 tum ut. Lägg scoop på motorhuven och placera det perfekt. Borra hål för nitar ungefär var 6 inches. Använd den minsta nitar möjligt och nit skopan till huven.
4.
Sand den yttre kanten av monteringsytan av Scoop så att den har en gradvis stigning ner för att möta huven . Lay kort hår glasfiber runt skopan från u00BC tum från skopan till 1 tum ut förbi flata kanten på skeden. Låt det torka i två timmar, sedan sand den slät. Se till att den har en jämn stigning från kanten till huva.
5.
Installera ett tunt lager av Bondo över kort hår glasfiber för att fylla hålen och att ge en slutlig graderingen på huven. Använd 800 slippapper att få ner smidig och ta upp grus när du går. Fortsätt att tillsätta lite Bondo som behövs för att göra det helt jämna. Det är där flit och tålamod är en dygd. Glöm inte att något som kan kännas dyker upp när målade. Använd en trasa under fingrarna för att känna efter ojämnheter.
6.
Installera glasrutor sammansatta över arbetet att fylla i några små repor. Sand området med "vått eller torrt" sandpapper, hålla det blött. Använda orbital DA Sander, slipas kanterna färgen så att inga kanter kan kännas. Våt sand här området också.
7.
Tvätta huven. När torr, primer skopan och omgivande område som var sandade. Blöt sand primern något att säkerställa jämnhet. Tvätta huven igen och rengör det bra att ta bort alla vax eller fett. Använd Prepsall eller lite av det tunnare så att inget fett avlägsnas. Måla huven.


Relaterade artiklar


Hur en bil radioantenn arbete?
hur du installerar en soltak i en Mitsubishi Eclipse
hur du installerar en navigationssystem i en 2004 till 2007 jeep
hur man installerar neonljus bil
Hur vet dina rättigheter om du har blivit arresterad för narkotikainnehav
hur du anpassar en Polaris RANGER
hur du tar bort ett lås ratten
hur att shoppa en åktur
hur man installerar bakre högtalarna i en 2000 (eller så) corolla
hur man bygger en falsk ljus bil larm