hur nyans bakljus på en Honda Civic coupe

hur nyans bakljus på en Honda Civic coupe

Tonade bakljus är en populär modifiering som bilentusiaster utföra på sina bilar att välja. Honda Civic är inte annorlunda och har en av de största och mest mångsidiga fan baser av någon modell bil landet. En särskilt intressant sak om Honda Civic är tillgången på eftermarknaden delar till rimliga priser. Du kan köpa färdiga tonade bakljus att montera direkt i bagageluckan. Men det är mer ekonomiskt att nyans dina egna bakljus. Med dagens lätta att använda toning produkter, finns det ingen anledning att man inte ska kunna färgton din bakljus och få dem att se snygg och professionell. . Följ dessa enkla steg för att komma igång idag

Du behöver:
Night nyanser nyansering
. Skruvmejsel.
Klarlack.
Maskeringstejp.
Ljus sandpapper.


1.
Öppna bagageluckan och höja bagageluckan. Dra mattan backa från bagageutrymmet för att exponera baksidan av den bakre bakljus församlingarna. Koppla ljuset av kabelnät och tända lampan motsols för att lossa den från ljus montering. Använd skruvmejsel för att skruva isär bakljus församling från stammen och dra bakljus objektivet rakt ut ur hålet.
2.
Upprepa steg 1 för andra baklykta och sedan lägga ljuset ner på en mjuk yta. Använd maskeringstejp för att tejp en cirkel runt det område där svansen glödlampan kommer att vila när den är monterad (gör detta för att undvika att dras över). Använd sandpapper för att lätt buff runt cirkulär yta. Detta kommer att hjälpa färgen fastnar bättre. Spraya Nightshades färgbrytning färg på båda tejpade lamporna.
3.
Spray 8 till 15 ljus lager (tillåter 30 minuter mellan lagren för att torka) i färgbrytning på belysningen och sedan låta dem torka helt.
4.
Spray 3 till 5 lager klarlack på brytning för att hålla färgen från repor. Låt det gå minst 30 minuter mellan varje lager. Vänta 24 timmar och sedan dra bort tejpen.
5.
Montera bakljus tillbaka in i stammen genom att vända steg 1-2 och sedan haka fast belysningen och kabelnätet tillbaka upp.

tips och varningar


 • Använd thinner appliceras direkt på den målade ytan för att rensa upp skadade färg.
 • Spray flera ljus lager kontra ett tjockt kappa som denna färg är mycket tunn och kan lätt springa, vilket ger dig en bortkastad lack.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en tallrik specialitet licens i Montana
  hur man köper däck baserat på Bärighetstal
  hur du ändrar din bil utan garantin upphör att gälla
  hur du installerar en soltak i en Nissan Maxima
  hur man bygger en egen glasfiber streck
  hur du ökar hästkrafter i bilen
  hur man hittar eftermarknaden ATV delar
  hur man handlar kit kompressor fläkt
  hur du lägger pärla koncentrat till auto måla
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Texas