hur man tråd bil förstärkare

hur man tråd bil förstärkare

För att koppla en bil förstärkare till en bilstereo, bör radion har två RCA-uttag för ljud ut. Om inte, måste du köpa en radio med två RCA-uttag. Vid installation av en förstärkare enbart se till att den har en crossover inbyggd i den så att den nivå på alla högtalare kan justeras separat. Justera högtalarna separat kan du ställa in ljudet för att passa din personliga smak

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel
. Platt skruvmejsel.
Roll i 16-gauge wire.
Roll i 10-gauge wire.
Assorted kabelkontakter.
30-amp säkring.
Två RCA jack trådar tillräckligt länge för att nå från radio till förstärkaren.
Rulle högtalarkabeln.


1.
Hitta en önskad plats för förstärkaren. Bolt eller skruva på förstärkaren. Ta bort radion för att få tillgång till baksidan. Installera RCA-uttag och en längd av 16-gauge wire till fjärr-tråd på radion.
2.
Kör kablarna till förstärkaren. Göm dem under mattan eller under instrumentbrädan, om möjligt. Installera RCA-uttag i audio-i hamnar i förstärkaren. Anslu på fjärrkontrollen på förstärkaren.
3.
Klipp av kablar till högtalarna på radio selen. Utöka högtalarkablar till förstärkaren, koppla dem till rätt AUDIO OUT. Exempelvis ledningarna för högtalarna är vanligtvis en uppsättning av samma färg sladdar som blå och en blå med svart rand, vilket är jordkabeln. Fäst den vänstra främre högtalaren, positiva och negativa, och sedan höger och så vidare. Det finns odlingslotter för fyra högtalare.
4.
Installera radion. Kör två 10-gauge sladdar från B + och B-på förstärkaren genom brandväggen till batteriet. Installera en 30-amp i linje säkring från batteriet pluspol att en 10-gauge wire för B + kontakten på förstärkaren.
5.
Kör en 10-gauge wire direkt till minuspol på batteriet (från B-på förstärkaren). Justera delningsfiltret på baksidan av förstärkaren för att ställa in på alla enskilda högtalarna.

Tips och varningar


 • amp ska placeras där den är tillgänglig och klara av något som skulle hålla den från att kyla tillräckligt.


 • Relaterade artiklar


  hur du väljer en bil subwoofer
  hur du installerar en bil larm i en Nissan Maxima
  hur man köper en larm crimestopper bil
  hur man köper en solförmörkelse enhet bil huvudet
  hur man gör en låda design för en bilstereo
  hur man kan öka bilens gas körsträcka
  Hur fungerar den anti-bil runka funktionen arbeta billarm?
  hur man installerar en bil förstärkare
  hur du installerar en soltak i en VW Passat
  hur man installerar artighet lampor på en Plymouth neon