hur man startar en Honda 100cc Dirtbike

hur man startar en Honda 100cc Dirtbike

Honda dirtbikes är pålitliga, spännande fritidsfordon och finns i en mängd olika former och storlekar. Från fyrtakts 500cc till 50cc, utformad för Little Tikes, det finns en Dirtbike tillgänglig från Honda som passar dina behov. Honda 100cc dirtbikes är perfekt runt artister för tidig tonåring generationen av off-Roaders. Beroende på hur länge din cykel har suttit eller huruvida det är "kallt beskedlig", kan starta din Dirtbike verka som en knepig uppgift. Förhoppningsvis, om du följer dessa enkla steg kommer du att vara på god väg att en enkel start av åkturen.

Du behöver:
startvätska
. Tändstiftsnyckel.


1.
Börja med att först vrida gas. Nå under den högra sidan av tanken och hitta gas pitcock. Vrid pitcock till läge "på". Nå bakom förgasaren och öppna choken helt öppen.
2.
Dra in på kopplingen och med hojen fortfarande i nuetral, sparka kicken några gånger samtidigt som cykeln halv gaspådrag. Om cykeln doesnt startar efter två till tre sparkar, vrid choken hela vägen stängd och försöka sparka kicken ytterligare två till tre gånger.
3.
Använd tändstiftsnyckel att ta bort Tändstift och spraya ett enda skott på startvätska in i kammaren om cykeln fortfarande inte startar. Skruva tändstift på plats och upprepa steg 1 och 2. Om cykeln inte har börjat ännu, kan du försöka rivstarta det genom att ha en vän pressa er nedför en backe. Medan du glidflyger på cykeln, dra kopplingen i, sätta cykeln i växeln, sedan låta kopplingen ut.

Tips och varningar


 • Spraya inte mer än ett par skott av startvätska i kammaren som riskerar du att bränna dina ringar om man sprejar mer än så.


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter på en ratt täcka
  hur man läser däcksidorna
  om begagnad bil garantier
  Hur man monterar en kamera på bil för att filma
  hur du skapar anpassade-formad kapslingar för bilstereo system
  hur man uppdatera en bil med gör-det-själv eftermarknaden delar
  hur man bygger en Tecumseh förgasare
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Connecticut
  hur du installerar en stereo i en Nissan Sentra
  Hur man köper Sirius Stratus