hur man skär spiralfjädrar

hur man skär spiralfjädrar

Massor av människor vill göra sina bilar sitter lägre, men inte alla har extra pengar som flyter runt för att köpa en ny uppsättning fjädrar. Ett annat alternativ är att klippa din ringar och som har några fördelar och nackdelar, beroende på fordonet. Följ med när vi skär rullar på framsidan av en 1996 Honda Civic

Du behöver:.
Strut fjäderspännaren tool3/8-inch Ratchet och uttag setMetric skiftnyckel setAllen nyckel setCut-off toolJack standsJackLug skiftnyckel


1.
bort fjädrarna från bilen. Hissa upp framför bilen och säkra den på pallbockar.
2.
Ta en 17 millimeter skiftnyckel och 17 millimeter uttag och ta bort staget gaffel bulten på botten av kontrollgruppen .
3.
Använd en 14 millimeter uttag och ta bort nypa bulten som håller fjäderbenet på gaffeln.
4.
Ta en 10 millimeter uttag och ta bort klämman bromsslang som är fäst på baksidan av staget.
5.
Med en 14 millimeter skiftnyckel, ta bort de två bultarna i motorrummet att stötta är knutna till och ta bort staget från fordonet.
6.
Med fjäderbenet på marken, använd fjäderspännaren att komprimera fjädrarna medan de är knutna till fjäderben.
7.

När spänningen frigörs från källan, sätter in insexnyckeln i toppen av fjäderben, och placera en fast nyckel på muttern så att fjäderbenet topp kan frigöras. När den är avstängd, släpp spänningen från fjädrarna genom att lossa fjäderspännare.
8.
Med fjäder på marken, använda ett skärande verktyg för att skära toppen av våren. Detta är den del som var upp mot strut locket. Det bästa och enklaste att skära små mängder åt gången och låter fordonet lösa över en tidsperiod stället för att minska en hel del och att vara för låg. Börja med en 1 /2 eller full wrap på spole, som i när våren gör ett helt varv. För ett skärverktyg, kan du använda en Dremel-verktyg med kapskiva, en kvarn med en kapskiva, eller ens en plasma cutter om du har tillgång till en. En ficklampa kommer att arbeta i en binda, men den lämnar inte mycket rena snitt och värmen kan snedvrida våren orsakar skador och en dålig rida. Försök att inte använda en tigersåg, eftersom dessa har en tendens att arbeta mot våren.
9.
Med våren klippa, installera in staget i omvänd ordning installation. Beroende på antal varv du har klippt, kanske du inte behöver använda fjäderspännare.

Tips och varningar


 • Var mycket försiktig när man hanterar fjädrar under spänning. Om våren kompressorn inte används rätt, kan våren släppa spänningar oväntat och vrid staget topp och bultar i en projektil. Kom ihåg att säkerheten först.


 • Relaterade artiklar


  om tonade rutor
  hur du installerar en bil larm i en Ford Focus
  hur man installerar en anpassad adapterplatta för en turboladdare
  ändra avgassystem på en Honda 400ex
  hur man gör en låda design för en bilstereo
  hur man kan planera en resa med ditt system bilnavigering
  hur man använder en återanvändbar luftfilter för din bil, lastbil eller suv
  hur man stämmer upp en liten motor
  hur du installerar en stereo i en Honda Prelude
  hur man installerar en kall luftintag i en Pontiac Sunfire bruttoton 1997