hur man installerar klaffar lastbil lera

hur man installerar klaffar lastbil lera

Om din trötta på ständigt städning tillbaka spray och lera från fender brunnar och sidorna av din bil, kan du överväga att installera stänkskydd. De är inte särskilt komplicerat att installera, men kräver ett par speciella verktyg och ett skarpt öga för detaljer för att ens upp dem

Du behöver:. .
Vinklad uppladdningsbara borra
Phillips huvud borr adapter.
Måttband.
Själv pekar skruvar (troligen levereras med stänkskärmar).


1.
Park din bil på den plattaste mest nivån område du kan. De flackare, desto mer noggrann mätning du kommer att få mellan marken och botten av stänkskydd.
2.
Placera stänkskydd på vänstra bakskärmen väl tills konturen av stänkskydd matchar nära kurvan av fendern. Håll stänkskydd där och mäta avståndet mellan botten av stänkskydd till botten av måttbandet. Det kommer att vara lite knepigt, men det kan göras. Kom ihåg mätningen.
3.
Håll högst upp på stänkskydd, infoga och skruva i den första egna tryck skruven med hjälp av borrmaskin och lite så nära toppen av lera klaff som möjligt. Du kommer att ha att utöva påtryckningar på baksidan av den vinklade övning för att få den egna tryck skruv att bita igenom gummit i det stänkskydd och sedan i metall till fender läppen. Vara svårnedbrytbara. Den första skruven kommer att hålla stänkskydd på plats så långt som höjden från marken. Den andra skruven kommer att hålla den nivå som stänkskydd till konturen av däckets slitbana och framskärm också.
4.
Skruva i den andra skruven när du har manipulerat nivå stänkskydd . Skruva i en eller två skruvar närmare botten av stänkskydd i framskärm läppen. Space ut dem jämnt på rätt sätt fördela vikten på stänkskydd i stänkskärmen.
5.
Flytta till vänster framskärm och upprepa proceduren. Beroende på hur lastbilen sitter på plan mark, kan det inte ovanligt att den främre stänkskärmar att sitta lägre till marken än den bakre stänkskärmar. Kom bara ihåg att mäta på både bakre och främre stänkskydd från botten av luckan till marken med måttbandet och matcha den på andra respektive sida.
6.
Upprepa förfarande på höger sida fram och bak stänkskydd. Ta dig tid och gå ut bakom lastbilen ca tio meter för att titta på anpassningen av de främre och bakre lock. Titta sedan på höjden av varje för att matcha dem till andra sidan när det är dags.


Relaterade artiklar


hur man formar en kropp kit
hur man eftermontera ett stöd bil huvud
Hur man säljer en personlig registreringsskylt i Storbritannien
hur man installerar pumphuvuden i hydraulik
om soltak
Hur fungerar en bakåtriktad kamera arbete i en bil?
hur man montera en dragkrok på en bil
hur du gör din egen bil interiör
hur man installerar Vance & Hines sant dubbla utblås
hur man installerar luftsystem fjädringssystem i en bil