hur man installerar backventiler i en luftfjädring

hur man installerar backventiler i en luftfjädring

Air inställelserna är populärare varje dag. Installera en uppsättning krockkuddar eller cylindrar luft kan vara enkel nog att installeras hemma, men det är viktigt att göra det rätt. Ett av de säkraste tillägg som du kan göra att en luftfjädring är att lägga backventiler. En backventil låter luften bara flöda ett sätt på ett luftsystem. Varför är det viktigt? För om du av någon anledning förlorat tryck i en rad, skulle hela luftsystemet evakuera inte, så att du antingen dra över till den sida av vägen, eller få en domkraft under bilen för att åtgärda problemet. Installera backventiler är inte komplicerat, den bara tar lite tid.

Det finns två olika typer av backventiler som kan installeras i en luftfjädring, den enda skillnaden är hur de monteras. En stil har man gänga i båda ändar, och den andra har rörgängad i båda ändarna. Beroende på hur luftsystemet är dryckestråg kan en av dessa vara bättre än den andra, det bara beror på din specifika. Vi börjar med en ifylld ventil montering och, för detta exempel, kommer att använda den manliga rörgänga ventiler stil check.

Du behöver:
Kolla valvesTube av Loctite 545 (eller teflontejp) Nyckel setBench skruvstäd


1
Börja med att ta bort en av dina ventilsatser från. . fordonet och sätta den på en arbetsbänk. Se till att du vet vilken ventil i församlingen är hissen ventilen och som är sänkningen ventilen.
2.
En typisk ventilenheten har en ventil, då ett T-rör med flygbolag monteras i botten av t, sedan dumpventil. Mellan ventilhus och T är män rörgänga raka rördelar. Placera lyften ventilen i bänken skruvstäd.
3.
Backventil måste installeras efter hissen ventil och före T-rör som matar till krockkudden eller luft cylinder. Varför? För om vi förlorar trycket i tanken eller i det flygbolag som matas in i ventilen församling, vill vi hålla trycket i att krockkudden eller luft cylinder. Med hjälp av nyckel, ta bort rak koppling som går mellan T-rör och hissen ventilen. Du kanske måste flytta monteringen runt i bänken skruvstäd för att få bättre tillgång.
4.
Förbered backventil för installationen genom att sätta några droppar Loctite 545 på båda ändarna av trådarna backventil. Du kan använda teflontejp, men ibland kan Teflon foul ventilhus. Loctite ger också en mycket god tätning.
5.
Backventiler har en riktning som de flöde, som är märkt på monteringen själv. Se till att luftflödet riktning går mot T-rör, annars kommer backventilen stoppa luften från att röra sig längre än hissen ventilen. Trä backventilen i ventilhuset. Du vill vara säker på sin väldigt tight, så det håller tätt.
6.
Trä T-rör i backventil, också se till att den är mycket snäv.

7.
tillbaka monteringen i fordonet och gå vidare till nästa möte.


Relaterade artiklar


hur man köper en kenwood enhet bil huvud
om Färgtoning
hur du installerar en soltak i en Hyundai Santa Fe
hur man köper en Blaupunkt enhet bil huvud
hur man bygger en front buggy motor järnväg
hur du installerar en soltak i ett kvicksilver bybo
hur du lägger hästkrafter till din bil
hur du installerar en stereo i en geo metro
hur man installerar en kall luftintag i en Pontiac Sunfire bruttoton 1997
hur man installerar AP2 avgassystem tips på en AP1 S2000