hur man gör motorcykel halsdukar starkare

hur man gör motorcykel halsdukar starkare

En av de första saker som många människor gör när de får en ny motorcykel är att byta avgassystem. Du kan spendera hundratals eller tusentals dollar köper avgasljud högre, men varför göra det när du kan göra det gratis

Du behöver:.
Electric drill1/4-inch borr (hårdmetall tips är bäst, men de flesta någon bitar kommer att göra) Borrning olja eller motor oilHammerNail med vass udd.


1.
Ta en titt på slutet av din avgasröret /rör. Du ser att den yttre diameter av röret är betydligt större än den faktiska öppning att avgaserna kommer ut. Inuti detta rör är en serie förbryllar att störa flödet av avgaser för att skapa en lugnare ton. Du kommer att arbeta med metall området mellan öppna och utsida av röret, så leta upp den.
2.
Använd din hammare och spik, punsch två små bucklor (en ovan, en nedan) utblåsöppningen. Detta gör att du för att borra hål utan borren vandring.
3.
Borra ut bucklor att skapa hål i plåten. Använd borra olja (motorolja fungerar även) för att smörja borret så det inte blir för varmt. Gör detta för varje pipa.
4.
Starta din cykel och rida den en stund. Om ljudet är högt nog för dig, du är klar. Om du fortfarande vill ha den högre, borra flera hål.

Tips och varningar


 • Vid borrning genom metall, kan du doppa lite i lite motorolja eller borra olja så lite inte överhettas. Olika cyklar har olika rör, så alla rör har samma baffel inrättas. Om du kan lista ut hur bafflarna är ordnade i rören, kan du placera hålen beroende på var du vill ha mer luftflöde.
 • Använd inte för mycket tryck vid borrning metall. Du kan bryta lite. Denna process kommer huvudsakligen att skada dina rör, så om du allt om oskadade varor, bara byta ut rören. Börja med några hål och lägga till fler senare, eftersom du inte kan undrill hål.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en in-dash-tv-mottagare i bilen
  hur man kan förhindra din bil förstärkare från överhettning
  hur du installerar en bil larm i en Plymouth neon
  hur man köper högtalare pionjär bil
  hur man installerar ett filter på en Pocket Rocket
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Maryland
  hur du anpassar en Hummer
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Indiana
  hur nyans Honda Civic fönster
  hur man bygger en bil subwoofer