hur man bygger en gas SPRIDARE

hur man bygger en gas SPRIDARE

Gas vaporizors är tillägg till bilens bränsletillförsel system som ökar gas körsträcka och kraft genom förångning av flytande bensin som levereras från förgasaren eller bränsle injektorer. Den förångade gasen brinner mer fullständigt och effektivt än det particled större flytande gas, och detta kan översättas till bättre körsträcka och mer hästkrafter från fordonets nuvarande bränslemängd inrättas. Gas förångare är ganska smärtfritt att konstrueras. Intaget av din motor krafter är ett fan som snurrar och effektivt förångar bränslet som det går in i motorn. Dessa är gjorda med några vanligt förekommande material och lite uppfinningsrikedom

Du behöver:.
Elektrisk fläkt Kaffe CanTin SnipsLiquid NailsHose Clamps


1
Använd tenn snips skära ned bort av kaffe kan och sedan klippa längs ena sidan av burken så att du har en böjd bit metall. Lägg fläkt inuti böjda metall och skjut in metall tillsammans tills den vidrör sidorna av fläkten. Använd flytande naglarna för att säkra sidor av metall kan tillsammans och låt torka.
2.
Skjut fläkten inuti nybildade cylindern och säkra genom att sätta vätska spikar på sidorna av fläkten och låta torka. Detta kommer att fungera som huvuddelen av din förångaren.
3.
Ta bort luftrenaren slangen från slutet av motorns luftintag och skjut slutet av förångaren kroppen på intag. Säkra att intaget med slangklämmor och därefter fast luftrenaren slangen på andra änden av förångaren.
4.
Använd pennkniv att skrapa en liten plastbit beläggning bort av de positiva och negativa trådar som är anslutna till strålkastare.
5.
Slå in respektive ändar fläkten ledningar runt dessa ledningar och sedan täcka med eltejp. Nu när du slår på bilen på och slå på strålkastarna på, kommer förångaren slå på att öka din bränsleekonomi.

Tips och varningar


 • kommersiellt tillgängliga, dessa är känd som "TornadoAir".
 • Anslut inte fläkten direkt till batteripolerna, eftersom detta kommer att ha fläkten igång hela tiden om bilen är på eller av och kommer att drastiskt skära ner på livet för din förångaren.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en grundläggande GPS-enhet för din bil
  om sportstolar
  hur du installerar en stereo i en Pontiac Grand Prix
  hur man köper alpina bilens högtalare
  hur man installerar bafflar i förväg och Hines långskott
  hur du installerar en bil larm i en Jeep Grand Cherokee
  hur man kan hyra ett installationsprogram för en bil ljudanläggning
  gäller att lösa en bilstereo förstärkare
  hur man tråd en satellit radio i en bil
  hur du lägger pärla koncentrat till auto måla