hur man använder en equalizer dragkrok

hur man använder en equalizer dragkrok

Det Equalizer Dragkrok är en 4-gradig fästsystem som anpassar sig till din bil och släpvagn att säkerställa en säker och
stressfri drag. Det Equalizer hitch är ett all inclusive skumt som har förmonterad gungning barer som kan justeras för att jämnt fördela vikten på släpvagnen så att du inte får någon negativ feedback (från sidvind, förbipasserande fordon, eller väg vibration) i styrning. På grund av den ganska sofistikerad design av Equalizer, kan det tyckas svårt att montera en användning. Men det är faktiskt ganska enkelt monteras och användas om du bara följer några korta enkla steg

Du behöver:.
Ratchet som
. Trailer.
Equalizer Dragkrok systemet.


1.
Installera länken plattorna på sidorna av vagnens koppel område. Lossa bultarna som håller länken plattorna och skjut sedan på länken plåten över släpvagn kopplingen. Dra länken plattorna ner enligt tabellen anges i tillverkarens instruktioner. Du vill att gunga armarna lätt att klippa in länken plattor, men inte vara lösa samtidigt.
2.
Undersök fordonets höjd, i förhållande till höjden på Hitch på släpvagnen. Montera dragkrok skaftet i den uppåtgående läge om du har en låg bil eller låg släpvagn och montera den i den nedåtgående läge om fordonet är hög. Använd den medföljande hårdvaran att montera dragkrok huvudet på skaft och montera sedan bollen på hitch huvudet.
3.
Tillbaka fordonet upp till släpet och linje upp släpet tungan och bollen. Skjut skumt ner på bollen och sedan bifoga länk plattorna på varje sida av vagnen.
4.
Dra ner dem med spärrskaftet set och flip bollen bakåt så att trailern är låst på plats på bollen. Om du har säkerhet kedjor, nu är det dags att fästa dem från vagnen till bilen.
5.
Anslut ledningsnätet till fordonet och sedan ta vagnen en obelastad provkörning . Den gunga barer bör vara goda och täta medan du kör, men inte så mycket att de hamnar i en rävsax när du svänger.

Tips och varningar


 • Har en återförsäljare hjälpa dig i första montera din Equalizer dragkrokens eftersom det finns en definitiv skador som kan äga rum till dig, ditt fordon eller din släpvagn om felaktigt installerade.
 • Låt inte gunga armarna flyga fritt som de är en enorm mängd tryck i deras monterad skick.


 • Relaterade artiklar


  Hur fungerar en avlägsen förrätt arbete?
  hur man bygger lådor bil högtalare
  hur du ändrar din bil utan garantin upphör att gälla
  hur man installerar krom ringar på en BMW X5
  hur man kan minska söm luckor när toning
  hur man bygger en spoiler
  hur man köper en Beltronics radar detektor
  hur man installerar fjärr fjärrstyrning
  bygga egna bilmattor
  hur du installerar en bil larm i en Toyota Tacoma