hur du spårar en bil med ett GPS-system

hur du spårar en bil med ett GPS-system

Spåra en bil med ett GPS-system för att hålla koll på en mobil anställd, eller en tonåring föraren. Företagen hittar kostnaden för GPS-spårning kompenseras av förlorad arbetstid, onödigt slitage på fordon och bränsleförbrukning för otillåten användning av fordonsparken. En GPS, eller Global Positioning System, visar den exakta placeringen av ett fordon och kan ge detaljer, inklusive hastighet, g-kraft, adress och längden på varje stopp. Fart och geografiska gränser kan ställas in med larm textmeddelande till en mobiltelefon om dessa regler bryts.

Du behöver:
GPS data logger och programvara för bullerkartläggning

Hur spåra en bil med ett GPS-system datalogger


1
<. . br> Placera en GPS data logger på ett fordon som ska spåras. GPS-loggning enheter samla positionsinformation då fordonet är i bruk. Informationen lagras på ett minneskort för granskning av datorn.
2.
Ta bort enheten i fordonet och ansluts till USB-porten på en dator för att extrahera information. Klicka på min dator på skrivbordet. Loggern kommer att anges med en ikon bland de externa enheterna datalagring.
3.
Klicka på ikonen identifiera datalogger. Stockarna arbete med kartläggning programvara för att rapportera den exakta placeringen av ett fordon vid programmerat intervall som var 30 sekunder eller varje 2 minuter. Välj datum och tidpunkt för fordonets position begärda uppgifterna.

Hur spåra en bil med en GPS-system med en webbplattform


1.
Köp en GPS-spårning enheten eller en användning bolag utrustning för en månadsavgift. Live Visningar GPS och Global gruppen Spårning erbjuder månatliga tjänster. Rocky Mountain Tracking säljer trackers som inkluderar användning av deras webbplattform. Nätadress för dessa företag är noterade på tillgångssidan nedan.
2.
Track fordon i realtid med en med en webbaserad plattform. Logga in på ditt konto GPS med ett lösenord. Se var din bandvagnar. Du kan också se om fordonet körs, hur snabbt, om bilbälten används och hur stark g-krafter är på varv.
3.
Aktivera larm parametrar. Ställ geografiska gränserna för fordon färdas med hastighet och G-kraft begränsningar. Ställ in alarmet för att skicka ett textmeddelande till din mobiltelefon när dessa parametrar överskrids.
4.
recension resa historia. Plattform baserad GPS-system erbjuder datalagring för så mycket som 90 dagar. De resor historia om en bil kan nås via Internet och granskas. Information tillgänglig är hastighet, g-krafter, adresser till alla hållplatser och tid på varje plats.


Relaterade artiklar


hur man hittar ett bärbart system bil video
hur man hittar en ersättare bil högtalare
hur lätt köpa billiga fälgar
hur du installerar en takfönster i en Acura Integra
hur man ändrar tändhatten-Evo IX
hur du skapar anpassade-formad kapslingar för bilstereo system
Hur får man en personlig registreringsskylt i Oklahoma
hur man installerar bil inne Färgtoning
hur man installerar lastbil avgassystem bromsar
hur du installerar en soltak i en Hyundai Sonata