hur du installerar en bakre spoiler på en bil

hur du installerar en bakre spoiler på en bil

Style har allt att göra med hur bilen ser ut. Automobiles vädjar till sina ägare för de särskilda egenskaper och var och en besitter. Vissa bilar ser ut som de just kom från fabriksgolvet och behöver lite styling för att göra dem mer tilltalande. Vad kan saknas är en bakre spoiler. Lägga en själv är en enkel att göra uppgradering som tar ungefär en timme. Du behöver bara några verktyg för att utföra uppgiften

Du behöver:.
Toyota CamryRear Spoiler KitFlashlightMasking TapeDrill PunchDrill1/4-inch Drill Bit12-tums skruvmejsel.


1.
flytta fordonet till en belyst yta. Kontrollera att du har maskeringstejp, en skruvmejsel, en borr med 1/4-tums borr och en punch. Öppna bakluckan på bilen och titta under bilen dörren. Ta bort det hårda tyget styrelse som gör upp underliner från bakluckan. Det täcker ramen för stammen dörren. Använd en skruvmejsel för att poppa ut klämmorna och ställ dem åt sidan.
2.
Placera de bakre spoilern basen upp för att avslöja hålen och självhäftande remsan. Limmet har ett skyddande hölje som kommer att finnas kvar. De två plast anpassningen flikar som kommer med den bakre spoiler måste tejpas på plats med centreringen hål inuti varje fästelement öppning. Dessa flikar kan du centrera bakspoiler och tejpa fast den på plats för att placera borrhålet korrekt. När plasten anpassningen flikarna har tejpade på plats, vrid bakre spoiler över och centrum sin position på stammen dörren i sin byggform. Varje justeringsfliken bör utvidgas i den övre och nedre delen av spoilern underifrån. När den bakre spoilern är centrerad, peka på anpassningen flikarna ner till stammen dörren.
3.
Dra bakspoilern bort från stammen dörren så att anpassningen flikarna finns kvar fast i stammen. Bandet som höll flikarna på plats drog sig undan från spoilern så flikarna att stanna kvar. Dessa flikar är där hål måste borras för att säkra spoilern på stammen dörren. Använd en punch för att driva igenom anpassningen flikarna och markera ytan stammen dörren. Var noga med att lämna ett märke på dörren innan du tar bort anpassningen flikar eller har du ett problem i kö hålen.
4.
Ta bort anpassningen flikarna från stammen dörren och borra ett hål som blir i genomsnitt 1 /4 tum. Kontrollera med instruktionerna eller mäta fästen och hål fästelement för att vara säker hålet inte är för stort eller för litet för att skruven för att säkra spoilern på stammen dörren. Borra båda punsch varumärkena genom stammen dörren. Lyft stammen dörren och titta underifrån genom den öppna utrymmen på under däck för att nå de hål genom dörren.
5.
Dra bort skyddshöljet från 3 inches i varje ände. Har dessa lösa trådar finns när du börjat dra åt spoilern på stammen dörren. Lägg ändarna ut toppen och botten av spoilern efter att den har sittplatser på plats. Använd en skruvmejsel för att skruva fast fästen till bakspoilern genom rummet på lastbilen dörren. Detta är inte det lättaste eftersom utrymmet är öppet och för långt att använda en hand för att hålla skruven i änden på skruvmejseln när du startar skruven. Dra åt skruvarna till spoilern tätt.
6.
Stäng stammen dörren. Dra bort på ändarna av skyddsöverdrag till klisterremsor och tryck spoilern ner längs hela skenans längd. Öppna bagageluckan igen och kontrollera att vara säker på att skruvarna är ordentligt inställd och att allt är färdigt. Byt insidan däck locket täcka av tyg ombord med de ursprungliga hållare klipp. Stäng stammen dörren och njuta av den nya stilen du precis har lagt till din resa.

Tips och varningar


 • Du kan använda en försänkare skruvmejsel som håller skruven på plats, eller försöka tejpa skruven på slutet av förare när han sätter in den i spoilern. Detta är ett enkelt men effektivt sätt att nå spoilern från undersidan av stammen dörren.
 • Se upp för metallspån. Borrning till Automotive Metals kan producera spån att kan skada ögon eller hud. Använd skyddsglasögon och handskar för att undvika skador som kan orsakas av dessa risker verkstad.


 • Relaterade artiklar


  hur man ansöker vinyl dekaler med torra metoden.
  hur man bygger en baslåda
  hur man installerar en bärbar eluttag i bilen
  hur man försäkra bildäck
  om auto marken effekter
  ta bort auto vindskydd
  hur man byter en lastbil främre fjädrarna
  installera neonljus i bagageluckan
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Arizona
  Hur får man en tallrik specialitet licens i Kentucky