göra en VW bugg i en cabriolet

göra en VW bugg i en cabriolet

professionellt jobb

Konvertera din Volkswagen Bug i en cabriolet eller hur. t en lätt uppgift och kan se inte så bra om du gör det själv, jämfört med att ha en yrkesorganisation butik göra det. Det kan kosta dig nära en $ 1. 000 för att konvertera dina Bug när du skulle betala något mer än samma ha det professionellt gjort.

Klipp Upp

Rulla fönstren ner på din VW Bug. Se till att dörrarna är ordentligt stängda. Täck insidan av din bil med en skyddande presenning så att gnistor samtidigt som man skär inte skadar insidan av bilen. Sätt på skyddsglasögon och handskar. Använd en metall degrinder att skära längs den röda linjen som på bilden. Du kommer att kapa toppar av dörrar av, en tum ovanför vindrutan och under baksätet fönstret och mete upp och skär direkt under bakrutan.

Bort Top

Med en kompis, lyft av toppen av VW Bug och ställ den åt sidan. Slipa alla ojämna kanter slät. Köp en VW Bug vinyl Kapell kit. Limma den gummitätning i satsen runt kanterna du bara klippa. Borra särskilda hål som riktas in i bakre delen av bilen där bakrutan var. Bolt den manuella Kapell på plats.

Nya och gamla VW Bug

Denna konvertering kan göras för både äldre och nyare VW Bugs. En sak att se till är att köpa rätt VW Bug vinyl cabriolet-top-kit (det finns de som görs för den gamla modellen och de som görs för den nya modellen).


Relaterade artiklar


hur du tar bort en främre bil högtalare
hur man får rätt portabel satellitradio
hur lätt köpa billiga fälgar
hur man installerar en kropp hiss
hur man polerar koppar, mässing eller aluminium rör till din bil
hur man installerar en bil headliner
om bilstereo
om vit vägg däck
Hur vet man att däck måste bytas ut
hur man använder hydrauliska domkrafter bil