ta bort auto vindskydd

ta bort auto vindskydd

Basic Primer

Det är inte lätt att. ta ut en vindruta utan att göra sönder den, men det kan göras. Det kommer att ta del arbete och några noggrann planering. Först att ta bort en vindruta rätt, bör du ha alla nödvändiga verktyg. Du behöver en kniv, en skruvmejsel och någon av de professionella vindrutan-borttagning verktyg som du kan hitta. Det kommer också att bidra till att få en assistent tillgänglig att låna ut en hand.

Ta bort packningen eller Genomföring

Inte alla vindskydd är installerade på samma, men de flesta har först en bit metall trim runt utsidan och sedan en packning eller tätning som håller vindrutan på plats. Ta båda noga, arbetar runt kanterna utan att press nedåt på glaset (inte bända mot, eller luta sig mot, glaset). Arbetet alla trim delar (genomföringen och packningar) bort av glas tills du kan se kanterna på själva glaset.

Styckning Lim

Vissa vindskydd limmas in i bilen ramen. Du vet din klistras fast om du tar bort alla paneler och vindrutan kommer inte ur fläcken. Skär försiktigt runt kanten av glaset (du ska kunna se det klart) tills du gratis glas från limmet. Försök att få under glaset för att klippa det fritt från ramen. Detta kommer att kräva en vindruta-borttagningsverktyget eller en kniv med flexibelt blad.

När limmet Cut

När limmet skärs tätningen bör brytas. Det enda som hindrar vindrutan tas bort kommer att vara kvarlämnade bitar av gjutning eller packning, eller stanna kvar lim. Det sista steget är att bara lyfta av vindrutan försiktigt och placera den på ett bord eller annat område där det inte kommer att bryta.


Relaterade artiklar


om fönster toning
hur man eftermontera en aktie strålkastare med projektorer och en HID kit
hur man installerar luftsystem fjädringssystem i en bil
hur man får en handikappad registreringsskylt i Arkansas
hur man installerar en LCD-monitor i bilen
hur du installerar en soltak i en Nissan Sentra
hur man byter ett däck på en expedition
hur man väljer en acer gps modell för din bil
Hur man monterar över borrade skivor
hur man installerar en kompressor