spyder kall luftintaget cp-450R installation

spyder kall luftintaget cp-450R installation

Varje modell bilen behöver en viss typ av kall luftintaget systemet om du vill ha en installerad. De Spyder CP 450 kall luftintaget är speciellt utformad för perioden 2000 2006 Ford Focus. Detta kall luft system ersätter Fords tillverkarens luftintag, placera den suga luft nära framskärm i stället för motorrummet. Detta leder till kallare luft som kommer in i förbränningsrummet, vilket gör att motorn att generera mer hästkrafter och fart samtidigt som den förbrukar mindre bränsle. Denna artikel kommer att förklara Spyder kall luftintaget Cp-450R installation.
1
<. . br> Höj Ford Focus huva och leta reda på intaget lager luften. Det består huvudsakligen av en gummislang ansluten till motorns spjällhuset och en luft låda fäst i den övre delen av motorrummet. Höj bilen på en pallbock på sida där intaget är. Koppla loss batteriets negativa kabel som en försiktighetsåtgärd.
2.
Lossa ursprungliga luftintaget från Focus. Koppla bort klämmorna fäster gummislang till motorn spjällhuset. Ta bort skruvarna som fäster den luft box på fender väl. Koppla bort alla sladdar och ta bort, inklusive slang, luft box och resonator.
3.
Anslut Spyder kalla intaget systemets övre röret till spjällhuset på den ursprungliga rörets port med den medföljande kontakten uretan och klämmor. Detta rör är böjd i en liten L-mönster. När fast ordentligt, bör denna tub väg över och genom Focus "motor mot fendern nära hjulet också.
4.
Mata lägre röret upp genom motorrummet under det övre rörets öppna änden. I slutet av denna slang som är kraftigt böjda i slutet bör kontakt med det andra röret. Montera luftfiltret till den nedre änden av det lägre röret och koppla ihop de två rören tillsammans med sina klämmor.
5.
Säkra lägre röret i motorrummet med hjälp av en fläns och stor mutter . Anslut ledningarna för intag till kontakten hamnar på den övre röret.

Tips och varningar


 • Alla kall system luftintag kan vara riskabelt på vått väglag. Vatten kan komma in i motorn genom intag skadar ventiler och kolvar.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en soltak i en Ford F-serie
  hur nyans en matrisskrivare fönster
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Georgien
  hur du installerar en stereo i en Ford Mustang
  hur du installerar en soltak i en Chrysler Sebring
  hur du ska justera bromspedalen höjd i en Mitsubishi Eclipse
  sub lådor & hur man gör subs starkare
  Hur konvertera dina bilar strålkastare strålkastare
  hur man köper hubcaps
  hur man kan hyra ett installationsprogram för en bil ljudanläggning