installera en bilstereo preamp

installera en bilstereo preamp

Grunderna

. En förförstärkare används för att förbättra ljudkvaliteten och kraften i din bilstereo. Det kan öka spänningen till ditt system, lägg utjämning och förbättra andra områden av prestanda beroende på vilken du väljer och hur du ställer in systemet. Generellt är förförstärkare installeras med förstärkare för att höja produktionen av hela systemet. Det är där du kommer att ansluta elektronik i systemet, så det är också som en switch-port.

Installation

Installationen av en förförstärkare omfattar grundläggande anslutningar till preamp och slutsteg, som levererar strömmen nuvarande för stereon. Din preamp kommer att ha instruktioner och kopplingsscheman som visar hur dessa anslutningar bör göras. Varje förförstärkare är annorlunda. Några få kraft, andra är passiva och inte får någon makt. Ännu mer kommer att ha anslutningar från andra komponenter som måste installeras också. Var och en har en annan typ av installation.

Placering i ditt system

För att ställa in preamp för installation första steget är att hitta en plats för den i bilen. Vanligtvis är detta nära förstärkaren, men om din förstärkare blir mycket het du kanske vill ställa in den några meter bort. Förförstärkaren kan installeras i bagageutrymmet så länge du kan hitta ledningar för varje komponent som förförstärkaren är värd. De flesta elektronik butiker säljer kabelsatser för förförstärkare och förstärkare som är 20 meter lång, så detta bör inte vara ett bekymmer.


Relaterade artiklar


om tonade rutor
om bildekaler
hur du tar bort oönskade exteriörbelysingen från ett fordon
hur man installerar dragkrok för släp
Hur man vet om en förstärkare behövs för en bil subwoofer
Jeep Cherokee dragkrok installation
hur du installerar en stereo i en Subaru Outback
bygga egna bilmattor
hur man installerar en stereo i en Pontiac Bonneville
hur man installerar en låda för bashögtalare i bil