hur nyans Honda Civic fönster

hur nyans Honda Civic fönster

Lägga nyans till dina fönster på en Honda Civic kommer att hålla solstrålarna outs, hålla bilen svalare, och hjälpa din svalare bil utseende. Toningssystem dina fönster bara vettigt. Det finns mycket få, om några, nackdelar med toning dina fönster. De pengar som spenderas på färgning Windows är väl värt det. Följ dessa steg för färgton dina fönster på en Honda Civic
1.
Det finns två olika sätt att nyans dina fönster. Du kan ha det gjort professionellt eller också kan du göra det själv. Med din Honda Civic fönstren görs professionellt innebär att du har en garanti och ansvar till den som färgtoner fönstren. Det är dyrare, men du vet att det blir gjort rätt första gången. De flesta fönster färgton butiker kommer att erbjuda en livstidsgaranti på färgton. Om du vill försöka nyans dina fönster själv, vidare till steg 2.
2.
Först behöver du en mall i fönstret. Du kan antingen ta isär dörren på Honda Civic och spåra fönstret på en bit kartong, eller så kan du vinge den och göra en mall med fönstret rullade hela vägen upp. Du behöver en korrekt mall eller Färgtoning kommer inte att se eller fastnar rätt.
3.
Nu måste du plocka ut ett fönster färgton. Se till att kontrollera ditt tillstånd föreskrifter om fönster nyans. Det sista du vill är att behöva ta bort nyans eftersom det är för mörkt. Välj en nyans som går bra med färgen på din Honda Civic.
4.
Lägg färgton på mallen och klipp ut med en Xacto kniv. Du kan hitta en Xacto kniv på någon konst och hantverk återförsäljare. Vara korrekt och skär jämnt.
5.
Rengör fönstret med alkohol och en tidning. Lämna inte skräp eller fläckar på fönstret. Det måste vara helt ren om du vill att nyansen att hålla rätt på Honda Civic fönstret.
6.
Spraya fönstret med vatten med hjälp av en vattenflaska. Börja i ena hörnet av fönstret och tillämpa färgton. Dra nyans hårt som du tillämpa den på fönstret. När fönstret är helt på, justera den med ett kreditkort genom att jämna det över. Vattnet på fönstret hjälper till med justeringar. Slät fönstret över flera gånger med kreditkort. Se till att jämna ut alla luftbubblor och vattnet från fönstret. Låt färgton som i 24 timmar innan rullar ner fönstret på din Honda Civic.


Relaterade artiklar


hur man läser en Turbo Boost mätare
ändra avgassystem på en Honda 400ex
hur man läser koderna däcksidan
hur man undviker vanliga däck att köpa misstag
Hur får man en personlig registreringsskylt i New Jersey
installera spiralfjädrar på en Jeep Cherokee
hur man väljer rätt GPS-mottagaren format för dina behov
hur man byter fälgar
hur man installerar ett system bilnavigering
hur du installerar en bil larm i en Dodge Durango