hur man installerar högtalarna på bilar

hur man installerar högtalarna på bilar

Installera högtalarna i en bil är ett enkelt projekt som kommer att öka ljudkvaliteten i bilens stereosystem

Du behöver:.
Kompatibel SpeakersPhillips chef ScrewdriverFlathead ScrewdriverWiring Harness Wire CrimpersSmall Rensa Behållare

Installera nya Bilhögtalare
1.
att installera fronthögtalare, ta bort dörrpaneler på både förare och passagerare sidodörrar. För att ta bort dörrpanelen, helt enkelt ta bort alla skruvar runt kanten på dörrpanelen. Dra klippa bort från handtaget. Vissa dörrhandtag kommer att ha skruvar och andra kommer helt enkelt dra bort när en skruvmejsel ligger inklämd under panelen. Placera alla skruvar du har tagit ut i en liten plastbehållare för att undvika att förlora dem.
När du har tagit bort alla skruvar och trim bitar, dra dörrpanelen upp och utåt för att befria det från tarmkanalen. Du kommer att avslöja insidan av dörren.
2.
Innanför dörren kommer det att finnas en högtalare och en högtalare montera. Ta bort den gamla högtalare genom att lossa skruvarna och dra det utåt försiktigt. Placera skruvarna i en plastbehållare som du behöver dem senare. Du kommer att se en liten plast klipp som rymmer två trådar tillsammans. Detta är kabelnätet. Lossa högtalaren från fabriken slutet av kabelnätet och placera den åt sidan. Ta nya högtalare och medföljande kabelflätan den nya högtalare sele till fabriken selen kvar i dörrpanelen.
Använd din tråd crimpers att krusa varje kabel till korrelera plats på baksidan av högtalaren. Ledningarna och medföljande hål kommer att ha "+" och "-" beteckningar får färgkodade. Var noga med att ansluta högtalarna korrekt.
3.
Ta den nya högtalare och medföljande kabelflätan den nya högtalare sele till fabriken selen som finns kvar i dörrpanelen.
Använd din tråd crimpers att krusa varje kabel till korrelera plats på baksidan av högtalaren. Ledningarna och medföljande hål kommer att ha "+" och "-" beteckningar får färgkodade. Var noga med att ansluta högtalarna korrekt.
4.
Nu när trådarna är skårade tillsammans skjuter högtalaren i högtalaren montera och skruva fast. Högtalarna bör vara redo att spela. Testa högtalarna genom att vrida på radion. Om ljudet är skarpa, skjut dörrpanelen igen och byta ut skruvar och trim.
5.
Upprepa processen på den motsatta dörren och åter testa högtalarna innan man lägger dörrpanelen tillbaka på. Om allt låter bra, byt dörrpanelen. Din nya högtalare är redo att spränga.

Tips och varningar


 • att hitta kompatibla högtalarna används Crutchfield förenlighet formuläret på crutchfield. com. Använd separata behållare för skruvar dörrpanelen och skruvar högtalare för att göra jobbet enklare. En magnetisk skruvmejsel kan användas för att säkerställa att du inte tappar skruvarna när du tar bort dem.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en bil larm i en Nissan Altima
  hur du installerar en soltak i en Cheva lavin
  sub lådor & hur man gör subs starkare
  hur man installerar eftermarknaden bakljus
  hur man installerar en bärbar eluttag i bilen
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Alaska
  hur du installerar en bil larm i en geo metro
  hur du redigerar lager Harley avgassystem
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Idaho
  hur man installerar en sol tak i en Dodge intrepid