hur man installerar en mätare Autometer volt

hur man installerar en mätare Autometer volt

Installera en mätare Autometer volt i din bil är en enkel procedur. Bestämma i förväg, där du vill att mäta monterad och vad krets du vill ansluta den till kommer att göra förfarandet mycket lättare. Dessa steg gäller för de flesta eftermarknaden mäta apparater och hjälper dig att installera enheten i ett par minuter

Du behöver:. .
Märkning penElectric drillCoarse gängstigning screwsCable tiesElectrical band


1 .
Parkera bilen på en säker, jämn plats. Stäng av strömmen.
2.
Välj den bästa monteringsplatsen för din Autometer volt mätare. En bra plats är under instrumentbrädan, vilket gör det lättare att ledningarna från vanlig syn.
3.
Markera monteringshålen för volt mätare med hållare för din mätstickans en mall. Ställ monteringskonsolen på plats och markera monteringshålen med en märkpenna.
4.
Borra monteringshålen med en elektrisk borr. Om du monterar mätaren under instrumentbrädan, använd en borrmaskin lite mindre än monteringsskruvarna du kommer att använda för att hjälpa mäta fästet håller bättre till styrelsen.
5.
Installera mätaren fästet med hjälp av grov skruvar gängstigning för bättre fäste.
6.
Lägg ut den svarta jordkabel mellan mätare och en bra grund under instrumentbrädan-en metallyta från instrumentbrädan eller en befintlig konsol. Dra tråden efter en lämplig sele under instrumentbrädan om möjligt. Bestäm den ungefärliga längden på tråd du behöver, och ge dig själv ett par extra inches att leka med.
7.
Skär jordledning och krok i ena änden till marken kontakten på volt spårvidd, sedan väg kabeln mot marken du beslutat om i steg 6. Trä tråd under buntbanden redan på plats under instrumentbrädan, eller använd din egen buntband för att fästa jordledningen till en befintlig sele. Anslut den andra änden av kabeln till marken.
8.
Rulla ut den röda strömkabeln mellan volt mätare och kraftkälla. Du kan välja någon lämplig tillbehör tråd under instrumentbrädan så länge det är varmt-har spänning-endast när tändningen vrids till läge "på". Den röda strömkablar för radio och fläktmotorn är bra val. Dra volt en kabel som du gjorde med en jordledning i steg 6, och besluta om hur länge du behöver.
9.
Skär den röda kabeln till lämplig längd, och krok en änden till strömkontakten på volt mätaren. Dra kablarna enligt förfarandet i steg 7, och krok i andra änden av kabeln till strömkällan. Wrap anslutningen till strömkällan med eltejp.
10.
Slå på tändningen och kontrollera funktionen volt mätaren.

Tips och varningar


 • Innan den slutliga anslutningarna till din Autometer volt mätare, testa marken och makten kontaktpunkter för att säkerställa att de fungerar på din mätare. Om inte, försök att vända Kabelanslutningarna på din mätare och testa igen.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en tallrik specialitet licens i Montana
  ändra avgassystem på en Honda 400ex
  Hur får man en tallrik specialitet licens i South Dakota
  hur man tråd en bilstereo till bilen amp
  hur man använder klubben lås ratten
  hur du tar bort bilstereo
  hur man ansöker klarlack på en bil
  hur du installerar en stereo i en Acura Integra
  hur man installerar en bil subwoofer & förstärkare
  hur man installerar en monitor backspegeln i bilen