hur man installerar en kropp hiss

hur man installerar en kropp hiss

Ett av de billigaste och enklaste sätten att lyfta en lastbil eller jeep i luften är att köpa ett kit kropp hiss. Installera det, men kan verka mer skrämmande än det behöver. Det kan göras på bara några dagar. Vid tillämpning av exempel kommer vi att hänvisa till en 1998 Chevrolet Silverado lastbil, men processen är ganska lik oavsett vad fordon du lyft

Du behöver:.
JackJackstands Wood block3/8-inch spärrfunktion och Hylsnyckelsats Body Lift kitAssistant tunga liftingReciprocating sawWelder.


1.
Koppla ur batteriet. Använda den 3 /8 spärrskaft, ta bort fendrar och huva från lastbilen och placera dem åt sidan.
2.
Använda den 3 /8 spärrskaft, ta bort kroppen montera bultarna. Det finns två under kärnstöd och fyra under hytten (sex i en utvidgad hytt).
3.
Placera en träkloss på domkraften och lyft passagerarsidan av hytten om 6 inches i luften. Den träkloss kommer att skydda färgen på hytten från att skadas.
4.
Bort beståndet hyttinfästning och ersätta dem med det nya organet lyft fästen. Vissa kit kombitrafik på lager bussning, och om så är fallet med din utrustning, installera dem enligt anvisningarna.
5.
Sänk lastbilen tillbaka ner till den nya fästen och löst tråd i det nya organet lyft bultar. Upprepa steg 3 och 4 för passagerarsidan. Dra åt alla bultar till specifikationer.
6.
På en 1995 och nyare Silverado med automatisk växellåda, behöver växelreglaget kopplingen inte ändras. Men om du har ett annat fordon, glöm inte att titta på växelreglaget kopplingen att vara säker att det fortfarande kommer att fungera korrekt med hissen. Modifiering kan krävas.
7.
Använda domkraften, lyft kärnan stöd och ta bort lager hyttinfästning. Ersätt dem med de nyare bussningar kroppen hiss och bult dem på plats. Den fendrar och huva kan nu installeras om. Dra åt core stöd bultar.
8.
Använda den 3 /8 spärrskaft, ta bort de åtta säng bultar. Med en Torx-head förare, koppla halsen gas filler.
9.
Har en vän lyfta sängen och plats i sängen distanser som i kroppen lyft kitt. Skruva i sängen bultar och upprepa processen på andra sidan. När de är färdiga dra åt alla bultarna till specifikationerna.
10.
Den bakre stötfångaren antingen kan tas ut eller så kan du installera hissen parentes med kitet. Alternativt kan en rulle pan svetsas på plats för att ersätta stötfångaren. På framsidan, avbröt framramen hornen och lyft upp dem hur mycket kroppen hissen, sedan svetsa på plats. Vissa organ lyfta kit inkluderar ett nytt lyft parentes, och om så är fallet använder dessa.


Relaterade artiklar


hur du ska justera bromspedalen höjden i en Hyundai Santa Fe
hur man designar systemen billack
hur du installerar en navigationssystem i en 2004 till 2007 jeep
hur du hittar den bästa in-dash satellitradio
hur du installerar en stereo i en Dodge Caravan
gäller att lösa en Kenwood förstärkare
hur man får en handikappad registreringsskylt i Alabama
om Pioneer ljud
Hur får man en personlig registreringsskylt i West Virginia
om bil dvd-spelare