hur man installerar dörr högtalare

hur man installerar dörr högtalare

Ny bil högtalare är ett utmärkt sätt att uppgradera ljudet av bilens ljudsystem. Ta bort de gamla högtalarna och ersätta dem med eftermarknaden talare kommer att förse dig med bättre ljudkvalitet. Den toppar blir tydligare, och dalar rikare med högre kvalitet på högtalare. Installera dörr högtalare är en annan process i varje bil, men genom att följa några enkla guider och använder rätt verktyg, det är ett jobb du kan göra

Du behöver:.
Bil speakersScrewdriverPanel verktyg

.
1.
Välj nya högtalare till din bil. Det finns många storlekar bil högtalare, både fabriksmonterade och eftermarknad. För att ni ska få rätt storlek högtalare för din bil, är det viktigt att börja med rätt information. Se till att du vet året märke och modell på din bil. Gå till en betrodd bilstereo återförsäljare. En av de bästa online källor för talare och information är crutchfield. com (se länk i Resources). Sin webbplats har verktyg som kommer att identifiera rätt högtalarstorlek för vissa fordon och även sortera vissa märken.
2.
Ta bort dörrpanelen för din dörr eller högtalargallret täcker högtalarna. Några bilar kräver att ta bort hela dörrpanelen, medan andra bara gallret som täcker dörren högtalarna. Crutchfield. com tillhandahåller gratis instruktioner med högtalare inköp för nästan varje bil de säljer högtalare för. ehow. com har även instruktioner om hur du tar bort dörrpanelen för många bilmodeller (se länk i Resources).
3.
Ta bort den gamla högtalarna, med hjälp av en skruvmejsel för att lossa skruvarna. I vissa fall högtalarna är säkrade i med bultar. Lossa högtalarkablarna från den gamla högtalare.
4.
Anslut den nya högtalare till bilens kablar. Många elektronikkedjor kommer att ge fordonsspecifika klipp som ansluter den nya högtalare till fabriken ledningar klipp. Om du inte har dessa, måste du klippa kontakterna av och fäst kablarna till nya högtalare "flikar.
5.
Montera den nya högtalare, med skruvarna och hål från den gamla högtalarna "montering. Testa högtalaren.
6.
tillbaka dörrpanelen eller högtalarfronterna.


Relaterade artiklar


hur man får en handikappad registreringsskylt i Maryland
hur man mäter däckstorlek
hur man tråd en varvräknare
hur man kan bli av guvernören på en bil
hur man fäster hjulet täcker till en Pontiac Vibe
bilstereo köpare guide
hur du installerar en takfönster i en Plymouth Voyager
hur man ansöker en patch till en motorcykel läder jacka
hur man köper en Panasonic enhet bil huvud
Hur får man en personlig registreringsskylt i South Carolina