hur man gör en bil köra på biodiesel

hur man gör en bil köra på biodiesel

Biodiesel ses som en av de ledande utmanare i det alternativa bränslet debatten, det är både förnybar och är kraftfull nog att köra moderna maskiner. Att veta lite mera om hur du gör din bil köras på biodiesel bränsle är ett viktigt steg i att göra din bil eller lastbil en grönare, energi självständig maskin
1.
Använd en dieselbil. Biodiesel är ett dieselbränsle, inte en bensin (gas) bränsle, försöker placera någon diesel (biodiesel eller otehrwise) kommer inte att fungera i en standard, gasdrivna bil. Om du inte har en dieselbil, ska du köpa en, Mercedes-Benz produceras dieselbilar för den amerikanska konsumentmarknaden under 1980-talet, och många är fortfarande på väg idag. Lastbilar är lättare att hitta, så många tillverkare av tunga lastbilar och stadsjeepar erbjuda en dieselmotor alternativ.
2.
Hitta en källa till biodiesel. De flesta bensin pumpstationer som erbjuder diesel säljer Petro-derivat diesel-det är diesel tillverkad av petroleum. Vissa har dock säljer biodiesel bränsle, särskilt i kommuner eller regioner där offentliga fordon (bussar, anläggnings-fordon) som körs på biodiesel. Detta ökar efterfrågan och gör därmed mer biodiesel finns-fråga din chef macken (inte skötaren) om diesel de säljer är biodiesel och om han vet var man kan få lite. Dessutom har det nationella Biodiesel Board (se Resurser nedan) många stora resurser för att hitta biodiesel säljare.
3.
Drive normalt. I en diesel fordon som drivs av så kallade "# 2 Diesel"-det vill säga den typ av diesel i uppdrag att ha en låg svavelhalt, det finns ingen anledning att behandla biodiesel annorlunda än petro-diesel, båda kommer att göra det möjligt för bilen att fungera korrekt utan ändringar. Om du har ett fordon som inte är # 2 Diesel certifierade (med andra ord var det byggda före 1993), då du kommer att behöva övervaka gummi slangar som hanterar bränsle eftersom diesel fungerar som ett lösningsmedel och kommer att (över tid) försämra dina rader.

tips och varningar


 • Häll inte biodiesel eller petro-diesel i din bensin-brinnande bil, kan det allvarligt skada på fordonet och kommer att producera stora mängder tjock, vit ånga som kan skymma visionen om andra delar vägen med dig, du får åberopas av polisen för detta.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning av en bil subwoofer
  hur man handlar kit kompressor fläkt
  hur du installerar en stereo i en Toyota Corolla
  hur man kan kontrollera en taklucka för läckor
  hur man läser koderna däcksidan
  installera konkurrens barer teknik stege
  Så här handlar för företag Färgtoning
  hur man hittar en DVD-system med flera bildskärmar för din SUV
  hur man ändrar tändhatten-Evo IX
  Syftet med en kall luftintag