hur man eftermontera en aktie strålkastare med projektorer och en HID kit

hur man eftermontera en aktie strålkastare med projektorer och en HID kit

Har du någonsin velat veta hur människor blir de galna söker färgade strålkastare. Tja, det är mycket enklare än du tror. Allt du behöver är ett par hundra dollar, en extra uppsättning healights och vissa tekniska färdigheter

Du behöver:. .
Spair uppsättning strålkastare hölje från skroten eller stänga av eBay
.
1 eller 2 par projektorer (riva ur en bil på skroten eller beställa dem på ebay eller från andra webbplatser.
En Dremel-verktyg.
ett par skott av plexiglas.
en gammal vakuum.
en plywoodskiva.
en sticksåg.
en ugn.
några folie tejp.
och vissa hög värme måla i valfri färg du väljer.
.


1.
Första är att få strålkastarna tarmar isär. Först och främst, förvärma du ugnen till ca 300-350. Det beror på vilken typ av lim som används på din strålkastare. Medan overn är uppvärmning, ser alla runt strålkastarna för någon skruv eller klipp som kan hålla höljet från separera. Placera ljus i ugnen i ca 5 minuter. Med hjälp av en skruvmejsel bända isär den tydliga lins från baksidan av höljet. Låt nu detta svalna några minuter. Oroa dig inte, om det inte fungerar första gången bara värma upp den igen.
2.
Andra ta reflektorn (den bakre delen av höljet) och ställ den platt på golvet. Använda en laddare bil batteri du kan koppla ljuset upp och slå på den. Markera på golvet där exatly strålkastarna sitter vid. Se till att du gör detaljerade märken för att justera ljuset ordentligt senare. Gå nu till väggen och markera mitten av balken och sedan längs översta raden eller cutoff av ljuset. Detta kommer att bli en referenspunkt för senare.
3.
Nu är vi redo att få saker och ting. Ta tag i ett av de projektorer som du köpt. Jag rekommenderar TSX-serien. Dra bak kopp av (oftast HEL på med ett par skruvar) och centrera den över den nuvarande lampfattningen. Nu lägger du reflektor rygg på golvet och linje upp strålen från projektorn med märken du gjort tidigare. Håll ljuset stadigt medan märkningen skruvhålen på höljet.
4.
Härnäst kommer du att behöva använda ditt Dremel-verktyg för att göra ett hål för den nya lökar att gå in . Mycket Skär försiktigt runt det ursprungliga ljuset uttaget på baksidan av höljet är säker på att inte skära förbi de områden där du har markerat för skruvhålen.
5.
Nu kan du montera projektorn . Först av allt måste du borra upp skruvhålen som du har märkt tidigare. Sätt 2 halfs tillsammans och börja skruva!
6.
Nu kommer det roliga. Ta plywoodskiva och skär en hel i mitten av det bara stort nog för sugslang att infoga snugley in.
7.
Placera två föremål på endera änden av plywood få upp den från marken. Nu ansluter dammsugarslangen till botten av brädet.
8.
Nästa, du behöver lite skum gummilister och några gamla fönsterkarmar skärmen. Sätt skum runt plywood i exakt storlek som det fönster skärmen. Du har just gjort en VACUUFORMER!
9.
Nästa, värma upp plexiglas i ugnen i några minuter. Du kommer att veta när det är varmt nog. Den mellersta börjar sag och det har blivit mycket mjukt. Placera din nya strålkastare hölje över hela i mitten (ja, den med projektorn i den. . . Nej vi har inte lagt linsen baksidan på ännu) och slå på vakuum. Placera karmen (som har plast inklämt mellan den) och tryck fast den ordentligt på gummilister. Detta är definitivt den coolaste del. Plasten kommer att suga ner mot strålkastaren och projektorn. Detta är hur vår svepning är gjord.
10.
Nest, använd din Dremel-verktyg för att skära bort överflödigt plast från runt kanterna på höljet. När du kan skilja den nya kåpan från ljuset, kommer du nu nee att klippa ut den lilla kupolen formen i plastice där linsen på projektorn var placerad. Tar din tid med detta. Den snyggare desto bättre.
11.
Därefter kommer du att måla de nya plastkåpan som vi just gjort. Efter detta är det gjort, måste du köra en sträng silikon runt kanterna på kåpan för att förankra den på plats. Tryck plastkåpan i andhold ner i några minuter. Låt silice att helt torr innan du går vidare.
12.
Och det sista steget, sätt lins och hölje ihop igen. Använd musslor för att hålla det tätt. Nu behöver du värma strålkastare för att mjuka upp gammalt lim. Låt ljuset svalna och lägger tillbaka den på din bil. Upprepa processen för den andra ljus. Detta är en av de roligaste mods som du kan göra för att en stock car utan att betala $ 500 för en uppsättning fabrik strålkastare som redan har projektorer installerats.
13.
HID kit är öst, bara infälld lampor i nya projektorer, krok kabeln upp till ljuset från balast, häng därefter beståndet wireing upp till balast. Upprepa för den andra sidan. Nu startar bilen och slå på belysningen. Ser freaking awesome, va? Gå nu visa upp för dina vänner och berätta att du gjort dom helt själv. Jag kommer inte berätta för någon att jag hjälpte. ;-)

Tips och varningar


 • DRIVE SÄKERT
 • HUDAR ska aldrig användas i vanliga strålkastare som inte har projektorer. De kan vara mycket farligt och kan även få dig spö en natt när killen kommer på dig nästan vrak eftersom han inte kunde se förbi dina lampor. (Tro mig om det)
 • alltid försiktig när du använder elverktyg. Använd din ÖGONSKYDD !!!


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en bil larm i en toyota tundra
  hur du installerar en soltak i en Kia Spectra
  Hur man monterar en snowboardhållare på en bil
  hur att jämföra olika däck pris kontra värde
  hur nyans Honda Civic fönster
  hur du anpassar en bil horn
  Hur man monterar eftermarknaden hjul
  hur man hittar ett bärbart system bil video
  hur du installerar en soltak i en Hyundai Sonata
  hur man installerar en bil subwoofer & förstärkare