hur man bygger en snabb bil

hur man bygger en snabb bil

Förstå hur en motor producerar kraft är början på vad det tar att bygga en snabb bil. Att veta vad utrustning redan i arbetet är hur en prestanda-minded ägare börjar göra bilen gå snabbare. Original utrustning erbjuder endast en begränsad mängd resultat. Uppgradering till bättre delar är det snabbaste sättet att göra en genomsnittlig bil en riktigt bra, snabbgående bil i framtiden. Bygg en snabb bil i steg som kommer att komplettera varje prestandauppgradering som utförs

Du behöver:
Standard vehicleFloor jackJack standsAir intakeComputer chipWide diameter avgaser.


1.
Ställ fordonet på en nivå område som är nära de verktyg du ska använda. Lyft karmen från marken tillräckligt högt så att avgaserna är åtkomlig underifrån. Stöd vikten av bil eller lastbil med minst två pallbockar som stöd. Arbeta inte under en bil, lastbilar eller fordon som lyfts upp endast av en domkraft enbart att förhindra att vikten av fordonet från att komma ner ovanpå dig under arbetet för underredet och avgassystemet.

2.
Koppla bort avgaserna från den katalytiska avgasrenare under passagerarutrymmet. Koppla på omvandlaren flänsar eller klippa ljuddämpare och rören som leder fram till omvandlare med en skärande bearbetning såg. Om det inte finns flänsar som vill koppla detta rör, en svetsare eller avgaser klämmor kommer att behövas för att ansluta gamla rör till det nya, breda diameter avgassystemet och ljuddämparen.
3.

Ta lådan lager och luft slang som leder in i insugningsröret och kasta. Installera ett nytt, fritt flödande luftfilter insugningsröret och högt flöde luftfilter som ersättning för det vanliga systemet installeras på fabriken. Ökad luft i motorn gör att mer bränsle som skall tillföras, skapa fler hästkrafter. De nya luftintag röret monteras på motorn vid insugningsröret inloppet med hjälp av en flexibel armbåge och en säkring monteringsfäste som är fäst på röret.
4.
Anslut en handhållen programmerare med en ny dator uppgraderingsprogram i ecu av fordonet. För fordon med datorer, är detta utlopp samma plats där ett diagnostiskt verktyg är ansluten till datorn på verkstaden. Ligger framför föraren kommer utlopp placeras på instrumentpanelen eller under den. När du är ansluten följ instruktionerna på den digitala styrenheten för att installera en ny, uppgraderad datorprogram i bilens dator. Det nya programmet gör det möjligt för datorn att registrera la luftintaget som ökar bränsletillförsel. Den extra hästkrafter kommer att handla om installationen av luftintaget och avgassystemet att hantera la värme och hästkrafter produceras.
5.
Koppla handdatorn från ECU uttaget av fordonet. Provkörning och inspektera alla anslutningar efter uppvärmningen motorn en operativ temperatur. Kontrollera avgas-kopplingar och kontakter, och vara säker på att alla kopplingar är säkra. Lägg till fler hästkrafter genom att lätta fordonets vikt och behålla rätt lufttryck i alla fyra däck till ett prestationsbaserat inbyggd motor som levererar mer kraft och extra fart under användning.

Tips och varningar


 • Store gamla datorn program på handdatorn. Installera ett nytt datorprogram kan vändas med hjälp av en styrenhet, som sparar det gamla programmet på uppladdning av en ny. Installera en varvräknare efter dessa uppgraderingar för att övervaka motorn under användning.
 • Värme är fiende nummer ett av motordelar och prestanda. Installera lämplig mätare som EGT och takometrar för att reglera den extra ström som producerats efter installationen av prestanda uppgraderingar som dessa för att undvika skador på motorn.


 • Relaterade artiklar


  hur du raka dörrhandtag
  hur man gör en bil köra på biodiesel
  hur man lär sig varför kemoterapi fungerar
  Felsökning av en bil subwoofer
  hur man kan minska luft buller insugningssystem
  hur du skapar anpassade-formad kapslingar för bilstereo system
  hur du installerar en stereo i en Cheva corvette
  hur man gör plats lastbil bänk täcker
  hur du ansluter en iPod till en bilstereo
  hur man använder material konkurrens teknik