hur du tar bort ett lås ratten

hur du tar bort ett lås ratten

Klubben är en bil-stöld förebyggande anordning för att förhindra tjuvar från att köra bilen. Det är en stålstång som krokar runt insidan av ratten som hindrar hjulen från att förvandlas. Det kan naturligtvis tas bort med den nyckel som medföljde enheten, men om det viktiga försvinner eller skadas, är bilens ägare strandsatta tills en låssmed anländer, och en professionell att ta bort enheten kan vara dyra. Lyckligtvis kan du ta bort enheten själv. Kom ihåg dock att dessa metoder faktiskt kommer att förstöra enheten och du kommer inte att kunna använda den igen.

Du behöver:.
HammerCan av freon med ventilspindeln eller platt skruvmejsel

bort Lås med skruvmejsel


1
. Ta klubben med ett platt skruvmejsel. Låset i klubben inte är för kraftig. Stick in en skruvmejsel i låset och driva den vidare in i låset genom att banka på handtaget med en hammare. Detta band Gears of låscylindern.
2.
När växlarna är klippt av, du kan vrida låset med en skruvmejsel.
3.

När låset är öppet, förlänga stången samt ta bort enheten. Detta brute-force-metoden är inte garanterat att det fungerar. Om du har någon lycka med denna metod, prova Freon metoden.

Bort Lås med Freon


1.
Bort klubben med freon. Köp en burk freon och bifoga spindeln.
2.
Spraya freoner på plats av klubbens låset. Detta kommer is över låset. Var ytterst försiktig att inte röra vid freon, eftersom det är mycket skadligt om det kommer i kontakt med huden.
3.
Hjälp av en hammare, däck järn eller annat trubbigt föremål, slog de frysta del av låset. Detta kommer att splittra metall och du kan ta bort klubben.


Relaterade artiklar


hur du installerar en stereo i en geo tracker
om soltak
hur man tråd en kicker subwoofer
hur man installerar neon under bilsäten
hur du ska justera bromspedalen höjd i en Jeep Grand Cherokee
Hur fungerar ett insynsskydd fungerar?
hur man håller en svart bil svart
hur du installerar en stereo på en motorcykel
hur man soppa upp en Honda Civic
Hur får man en tallrik specialitet licens i Arkansas