hur barnsäkra bilens interiör

hur barnsäkra bilens interiör

Innan ditt barn är fött-eller innan dina barn lugg i din nya bil eller lastbil-ta några minuter att barnsäkra interiören. Det är enkelt, och det kommer att spara dig massor av försämringen och sanering ansträngning. Dessutom är childproofing interiören kommer att se din bil värd mer när du är redo att sälja eller byta in den
1.
Täck säten med vattentät bilklädsel. De kommer att skydda mot spill och tårar. Verkligen, de är billig försäkring jämfört med kostnaden för reupholstering era platser i tyg eller läder.
2.
Få några bra golvmattor. Mats med uppåtstående kanter kommer att fånga leran och smältande snö på väg bort dina barns skor, och de kommer förhindra klibbig saft från blötläggning i mattan. Ju mindre vätska på golvet, desto mindre chans av rost och mjöldagg.
3.
Applicera en Protectant spray till de andra trasan områden i ditt fordon. Det är fantastiskt där ketchup och läsk kan hamna. Lyckligtvis tar det bara ett par minuter att spraya headliner och dörrpaneler med en enkel att hitta vilken som Scotchgard från 3M.
4.
Carry engångstorkar som är avsedda att rengöra upp en bil eller lastbil inre. Du har förmodligen redan bär våtservetter för barn, men dessa kupén våtservetter syftar till att undanröja överraska mässar på instrumentpanelen, ratten och vem vet var annat!

Tips och varningar


 • även om barnen bara sitta i baksätet, du vill skydda baksidan av din framsätet (och säten), också.


 • Relaterade artiklar


  hur man får en handikappad registreringsskylt i Connecticut
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Tennessee
  om uretan marken effekter
  hur man väljer en verklig bil navigator för bilen
  hur man bygger en anpassad högtalarlåda
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Oklahoma
  hur man hittar ett system bil video med nackstöd skärmar
  hur man installerar dragkrok för släp
  hur du installerar en soltak i en geo metro
  hur man bygger en snabb bil