höja lastbil säte i en bil

höja lastbil säte i en bil

Använd Elektrisk spänningsmatning

Även installera en anpassad lastbil plats i bilen kan begränsa manuella och automatiska justeringar stol får den ursprungliga funktionerna i bilstolen fortfarande manövreras. Anslut lastbil säte i den gamla bilbarnstolen elanslutning komponent under mitten av sätet. Ställ åt sidan stolen kontroll knappar och reglage för att se om elektriska justera funktionerna är kompatibla med lastbilen plats du installerat.

Justera Konsoler

Trucken själva sätet skruvas in i botten av interiören på din bil. Fästet ramen för de flesta lastbil platser kan skruvas ur och in manuellt efter två till fyra inställningar fästet höjd. Justera fästet så att hålen du känner att lastbilen sätet till lämplig höjd, och skruva fast konsolen på plats under bilen sätet.

Gör Distanser

Gör din egen längd justeringar genom att sätta distanser. Om du skruva isär lastbilen plats ser du sätet är fastsatt i golvet i bilen med fyra bultar. Skapa distanser genom skärning och bockning fyra stycken 1-tums rem järn till ett C-form. Borra bult storleken hål genom toppen och botten av C-formen spacer. Bolt mellanlägget att fästena på undersidan av trucken sätet. Ställ ryggstödet på bultarna på golvet i bilen och skruva bifogade spacer till golvet i bilen.


Relaterade artiklar


bygga egna bilmattor
hur blöda hydraulslangar
hur man byter bil matta
hur man installerar konkurrens tekniska fjädrar
hur man bygger en hög motorns prestanda TBI
hur man fixar ett läckande domkraft
hur man bygger en jeep hardtop transportör
organ kit och effekter marken
Hur får man en personlig registreringsskylt i Delaware
hur du installerar en stereo i en Chevy Impala