byggnad ventilerade subwooferhöljet

byggnad ventilerade subwooferhöljet

göra mätningar

. Det första steget när du skapar en portad baslåda är att ta mätningar av subwoofern du vill bifoga. betrakta de faktiska ytterbredd runt högtalaren kant, samt höjd eller tjocklek på högtalaren när du designar boxen.

Mönstren

Nu, utarbeta en layout på en bit rutat papper för att skala för din subwoofer. När du har en layout, överför det till en bit 1 /2 "plywood med hjälp av skalan-1 cm motsvarar 1 tum är en bra skala för detta projekt Skär hål för högtalare med en sticksåg, stanna innanför linjerna dig. har målat. Använd sedan en kvarn, smidig och forma hål tills högtalarna ryms.

bygga Box

Nu när du har ett ansikte för din högtalarlåda, bygga lådan. Lådan är byggd för att reflektera ljud från de bakre, så det måste vara konstruerade med en ventil i botten som öppnar till fronten. En portad subwoofer kommer att kasta ljudet framåt genom denna "ventil".

Bygga Box

Använd högkvalitativa material och köpa det bästa trä, som lönn, eller masonit eller fiberskivor. Eftersom varje typ av trä har vissa kvaliteter resonans, kommer det påverka mängden studsa din låda ger.

Gör Box Tall

bygga lådan ungefär 3 inches längre än framsidan. Installera en "hylla" eller golv (en bit trä) i rutan precis så bred som, men 1 tum kortare än, talaren, några inches från botten av högtalaren. Lämna ett mellanrum på ungefär en tum från baksidan av högtalaren. Skruva detta på plats eller limma den med starka lim. Installera sedan ansiktet plattan och högtalare. Denna hylla skapar toppen av ventilen. Ljudet går genom öppningen i ryggen och kommer ut i botten.


Relaterade artiklar


hur man köper en larm crimestopper bil
hur man installerar en bil avgassystem
hur du installerar en stereo i en Oldsmobile Alero
hur man installerar eftermarknaden bakljus
hur man bygger ett långt system lastarmupphängning för en jeep xj
hur man installerar en bil fönster dekal med några luftbubblor
om billjud system
hur man programmerar en fjärrstyrning på en Cheva venture
hur man fixar en bil larm som håller gå ut
hur man bestämmer begränsningar av kartorna i bilen navigationssystem