bygga en baslåda för en PT Cruiser

bygga en baslåda för en PT Cruiser

Om du vill lägga till några Rockin 'bas till din PT Cruiser, en baslåda vägen att gå. Ett system med ett par 10-tums bashögtalare kommer att basen hem till hönshus i bakluckan på din bil. Detta rakt fram design tar lite grundläggande färdighet med snickeri, men det är väl inom räckhåll för den genomsnittliga Joe. Ljudet får du kommer att sätta dig ett snitt över om

Du behöver:
5 /8 tum medium density fiberboard (MDF) 2 10 "subwoofersSpeaker wire2 terminal cupsBox carpetCircular sawJig sawDrillScrewdriverScissorsHot lim gunWood glueWood skruvar.


1.
Skär av toppen, botten, front, och bakstycken för din låda av 5 /8 tum MDF, med din cirkelsåg. Måtten är 28 inches bred och 12 inches djup för övre och nedre och 28 inches bred och 13 inches tall för fram-och baksidan. Klipp två öppningar för din 10-tums subwoofers jämnt fördelade på frontpanelen, använder din borrmaskin och sticksåg. Den exakta storleken på utskärningen beror på den specifika subwoofers du använder.
2.
Montera toppen, botten, front, och bakstycken tillsammans med träskruv och trälim.
3.
Klipp två ändstycken för boxen. Måtten på varje kommer att 13-1/4 inches bred och 14-1/4 inches tall. Skär en öppning för din terminal koppar (se Resurser) i varje gavel.
4.
Fäst änden bitar till lådan med träskruv och trälim. Om du vill kan täcka rutan i rutan mattan. Fäst mattan med hjälp av en limpistol.
5.
Fäst en 12 till 18-tums bit högtalarkabel till baksidan flikarna i varje terminal kopp. Därefter in kabeln i lådan och fäst terminalen koppar till kapslingen med hjälp av träskruv.
6.
Anslut kablarna från terminalen koppar till subwoofers (en terminal kopp till en subwoofer). Montera subwoofers i öppningarna i baslåda med träskruv. Mottagaren kommer att passa väl in i baksidan av PT Cruiser lastutrymme.


Relaterade artiklar


om marken effekter kit
Hur får man en personlig registreringsskylt i Louisiana
hur du installerar en bil larm i en Cheva lavin
hur du installerar en billarm i en Mazda6
hur man gör en bil högre
hur man installerar en mätare bränsletryck för en förgasare
hur man installerar ny anläggning skruvar på en bilstereo
hur man installerar en anpassad avgasrör
hur man köper en stridssignal enhet bil huvud
Felsökning avgassystemet i en Toyota Highlander