Hur man köper bästa intaget prestanda luft

Hur man köper bästa intaget prestanda luft

Lägga till en intag prestanda luft till bilen är ett bra sätt att öka prestanda. Beståndet luftintag på de flesta fordon är mindre och restriktiv för att minska bullernivåerna och ersätta den med ett nytt luftintag systemet ökar körsträcka och hästkrafter

Du behöver:.
Vet märke, modell och exakt motorstorlek på din bil innan de köper en föreställning system luftintag.
.


1.
Välj ett system luftintaget som har en smidig pipa med få böjar, detta kommer att minska motståndet inne i röret. Bästa prestanda luftintaget kommer att sitta lite lägre i motorrummet också, det är där luften är lite svalare.
2.
Se resultat luftintaget har en mindre restriktiv filter. En mindre restriktiv filter kommer att ge mer luft i motorn för bättre prestanda. Den bästa luftintaget systemet som en K N kommer att ha en permanent tvättbart filter.
3.
Absolut bästa prestanda luftintaget kommer att ha någon form av värmesköld för att hindra varm luft från att komma in motorn (hindrar prestanda). En föreställning luftinsugssystem som monteras i hjulet väl tar kall luft utifrån motorrummet vilket ger bästa prestanda.
4.
Se till att du läser medarbetarsamtal luftintag innan de köper . Övriga ägare av fordonet du har kan ha skrivit sina erfarenheter med de prestanda luftintaget du är intresserad Läs dessa luft recensioner insugningssystemet noga.

Tips och varningar


 • inte automatiskt gå för de mest färgstarka av flashiest luftintaget systemet. Titta på röret form, filter kvalitet och montering för att göra det bästa beslutet.
 • Se till att du läser medarbetarsamtal luftintag innan de köper för att se vad andra ägare säger.


 • Relaterade artiklar


  hur du installerar en bil larm i en Honda Prelude
  hur ändrar ytterdörren högtalarna audi a4
  hur man hittar eftermarknaden ATV delar
  hur man bygger en Tecumseh förgasare
  hur du installerar en navigationssystem i en 2004 till 2007 jeep
  hur man får en handikappad registreringsskylt i Alabama
  hur du installerar en soltak i en toyota tundra
  hur man kan jämföra turboladdare och kompressorer
  hur man böja grovplåt
  hur man får rätt taklucka