instruktionerna för att installera en kall luft RSX intag cfo

instruktionerna för att installera en kall luft RSX intag cfo

Liksom de flesta bilar har Acura RSX dess luftintag system installeras upp på den övre delen av fendern. Luften tar i är varm och begränsar bilens förmåga att generera kraft. Byte av lager system med en kall luftintag hjälper dig att få mer makt och bättre körsträcka från din RSX. En kall luftintag system levereras ofta med en ersättning spolarvätska flaska också. Du måste ta bort den egna bilens främre stötfångare och byta ut brickan flaskan för att ge plats för det nya insugningssystemet

Du behöver:.
Kylluftsintag systemPhillips screwdriverFlathead screwdriverRatchet skiftnyckel med 10mm socketCutting verktyg.


1.
bort rutan beståndet luften från insidan av RSX s motorrummet. Det bör skruvas fast på stänkskärm och ansluts till beståndet sugslangen.
2.
Lossa främre stötfångaren från bilen. Ta bort de sex plastclips i toppen och sex fler klipp och sex skruvar på botten. Lyft stötfångaren från krokarna det hänger på under strålkastarna.
3.
Koppla beståndet spolarvätska flaska. Töm vätskan i en ren behållare. Ta bort kragarna och pumpar ur flaskan och installera dem på den nya flaskan som medföljer satsen.
4.
Skär ett hål i bilens framskärm väl som är stort nog att tillåta granskning och godkännande av nya insugningssystemet.
5.
Installera den nya spolarvätska flaska i bilen med samma skruvar och gummi bult som med lager flaskan. Fyll flaskan med den gamla spolarvätska.
6.
Fäst inloppssystemet flexibla arm på intag och foder församlingen fram till spjällhuset. Ställ bilen på femte växeln att ge dig själv clearance att mata den tidigare överföringen. Fästet håller batterikabeln kan vara i vägen, så du kan behöva böja den eller klippa av det.
7.
bort beståndet slangarna kopplas till motorn spjällhuset. Installera satsens slangar för att ansluta spjällhuset och intag montering.
8.
Montera filtret på intaget. Se till att allt sitter fast ordentligt. Den nya intag bör placeras nära den nedre delen av fendern. Sätt tillbaka stötfångaren.
9.
Dra ur negativa batterikabeln och lämna det bortkopplad i fem minuter. Återanslut kabeln, starta RSX och låt motorn gå på tomgång 15 minuter för att säkerställa att nya verk insugningssystemet.

tips och varningar


 • Använd inte en kall luft system om du bor i ett fuktigt klimat. Sitt nedre läge kan dra in vatten i motorn när det regnar, vilket kommer att skada ventiler och kolvar.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar rundeln emblemet på din BMW
  hur man installerar en DVD-spelare i en Cheva Tahoe
  hur man installerar en bil förstärkare för att driva en subwoofer
  hur man gör en skoter gå fortare
  hur du installerar en ny bil platta stereo ansikte
  vad är full spackling?
  om läder bilsäten
  Hur kan jag koppla in min Sony Xplod bilstereo?
  hur du tar bort ett bil larm
  hur man köper en Sony enhet bil huvudet