installera bakre bil högtalare

installera bakre bil högtalare

bort den gamla högtalare

Det första steget när du installerar bakre högtalarna är att ta bort de gamla. Dessa är vanligtvis monteras i utrymmet bakom sätena, precis ovanför bålen eller i sidopanelerna av dörrarna. Ta bort mattan som täcker detta område, och ta bort skruvarna som håller högtalaren hållarna. Talaren församling bör lätt komma ut. Koppla loss kablarna och placera högtalarna åt sidan.

Montering dina nya högtalare

Din nya högtalare bör passa rätt in i anpassade hål på din bil. Vissa talare kommer att ha en rating som EZ, vilket innebär att inga ytterligare fästen behövs för att passa den högtalaren i bilen den är tillverkad för. Andra kräver ytterligare kit. Köp högtalare som är utrustade för just din bil modell och året för att göra installationen enkel. Nästan alla eftermarknaden audiokomponenter tillverkare skapa högtalare för varje typ av fordon eller har de som kommer att passa din.

Installation

Eemove högtalarna ur kartongen och kontrollera att du har all hårdvara den manuella listor. Läs kopplingsschema för att se om din högtalare kräver någon form av unik kabeldragning setup (de flesta kommer inte). Anslut sedan den röda kabeln till den röda tråd, och svarta till den svarta kabeln. Testa högtalaren att kontrollera att den är korrekt ansluten. Installera sedan högtalaren i fästet med skruvarna som följer med dem. Byt ut mattan och njuta av nya ljud.


Relaterade artiklar


hur du ansluter en iPod till en bilstereo
hur man installerar en CD-spelare i bilen
hur du installerar en stereo i en VW Beetle
hur man får rätt portabel satellitradio
Hur man väljer en passiv eller drivs bashögtalare i bil
hur man byter vinsch remmar
hur du installerar en taklucka i en Mitsubishi Galant
hur man installerar Vance & Hines sant dubbla utblås
hur man kan måla bilen ljus
hur man installerar en stereo i en Plymouth neon