hur man fixar en bil larm som håller gå ut

hur man fixar en bil larm som håller gå ut

Din bil larm kommer igen, och dina grannar är rasande. Inga tjuvar är i närheten, så varför är det klingande av? Och hur de stackars shoppare som lämnar butiken efter en rolig dag att surfa bara för att mötas med att konstant, irriterande skrällande från din bil? Om din bil larm går bort utan någon uppenbar anledning (trots att du har tryckt på chirper flera gånger) och du inte har tid eller medel att ta den till din återförsäljare eller installatör för en check-up, här är några förslag på hur du kan avsluta det buller --- åtminstone tillfälligt.

Du behöver:
delfältet kapsling
. Poly fylla.


1.
Hitta avstängning switch för ditt larmsystem. När ditt larm har installerats, installationsprogrammet troligen är utrustad med en avstängning växla till att du kan stänga av larmsystem som helst. Den avstängning switch finns vanligtvis under din ratten nära fötterna och är gömd så att tjuvar inte kan hitta den. Installatören ska ha visat dig var den finns. Du måste kanske hålla den intryckt i tre eller fyra sekunder för att systemet ska stängas av.
2.
Koppla ur säkringen på larmet i ditt säkringsskåp. Säkringen för bilen larm skall märkas på rutan, eller så kanske du måste titta på din bil bruksanvisningen att lista ut vilken säkringen ska tas bort.
3.
Prova att återställa larmet system. En möjlighet är att sätta nyckeln i bilen dörren, tur att låsa dörren och slå igen för att öppna den för att återställa larmet. Andra knep och processer kan hjälpa dig att återställa ditt larmsystem, beroende på din bilmodell. Se avsnittet Resurser för annan metod för att återställa din bil larm.
4.
Koppla ur batteriet. Detta alternativ är en sista scenariot. Stäng av din bil och ta bort nycklar. Två sladdar att driva din bil köra upp till toppen av batteriet där de skruvas (tänk på de positiva och negativa kontakter du använder när du hoppar startar bilen). Använd en skiftnyckel för att skruva loss sidan mutter på varje kontakt. (Har den negativa sidan först, och när du ansluter batteriet sätta den negativa sidan igen först. ) Du bör kunna lyfta upp kopplingen och stänga av batteriet. Denna metod är mest användbart när du har en bil larm som kommer ut på natten, eller när du inte aktivt använder bilen.

Tips och varningar


 • Använd alltid extra försiktig när du hanterar din bil batteriets kontakter. Använd gummihandskar för ytterligare skydd. Tänk på att när du ansluter din bil batteri kommer larmet troligen börjar gå igen omedelbart. Du måste också vara förvarnad att koppla bort batteriet kan påverka bilens datasystem och eventuellt skapa ytterligare problem.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en tallrik specialitet licens i Georgien
  hur du installerar en soltak i en Ford Focus
  Hur får man en personlig registreringsskylt i Texas
  hur man installerar en Edelbrock förgasare
  hur man bygger en högpresterande motor
  Hur du tar ut en bilstereo
  om bilen rack
  hur man installerar konkurrens tekniska fjädrar
  hur man gör en enkel skrivbord för din bil
  hur man installerar en anpassad avgasrör